Pargalı Rolü İlk Tolgahan Sayışman'a Teklif Edilmiş!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
'Lale Devri' dizisinde 'Çınar' karakteriyle genç kızların gönüllerini fetheden Tolgahan Sayışman'ın, muhteşem bir teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.
Sayışman, TİMS Yapım'ın sahibi Timur Savcı'dan firmanın yapımını üstlendiği 'Aşk Geliyorum Demez' sinema filminin çekimleri sırasında 'Pargalı İbrahim' rolü için teklif aldı. Ancak daha önce 'Elveda Rumeli'de oynayan yakışıklı oyuncu, üst üste iki kez bir dönem dizisinde oynamak istemedi. Sayışman'ın, oyunculuk kariyeri açısından riskli olduğunu düşündüğü için teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Farklı bir karakter canlandırmak isteyen yakışıklı oyuncu, 'Çınar' karakteriyle ekranlarda boy göstermeyi tercih etti.

http://www.***/wp-content/uploads/2012/02/08e_ecd38.jpg

çok iyi olmuş çevirmesi. pargalı için yeteri kadar yetenekli değil. ayrıca okan yalabık gibi bi ismide kazandık

bence de okan yalabık süper ama ben başka bişeye takıldım farklı roller oynayacakmış oynadığı rol çınar bildiğimiz iki kadın arasında kalmış erkek rolü beeeee

bence iyi yapmış geri çevirmekle okan yalabık olmasa o dizi tutmazdı

kabul etmemesi hayırlı olmuş okan yalabık oyuncu olarak tolgahandan iki gömlek üstün bir oyuncu .. muhteşem yüzyılı birinciliğe taşıyan en önemli oyuncu okan yalabık.. bu rolü tolgahan oynasa film batmıştı...

tolgahan da yakışırdı bence :D

hanı şu elveda rumelide oynayan yetenek yoksunu tolgahanmı yakışırdı:) elveda rumeliyi izlerken filme yakıştıramadığım tek karakter tolgahan ile kaymakam rolündeki(şimdi muhteşem yüzyılda dimitri rolündeki kazurat) şahıstı.. bunları seçerken eminim tipe göre seçiyorlar oyuncu olarak seçmiyorlar.:)

cok iyi yapmis.pargal 2-3 bolum sonra olucek.tolgahan olmek icin daha cok genc