Pargalı İbrahim ölmüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Pargalı İbrahim ölmüyor!!!
Her hafta heyecan dozunu daha da arttıran Muhteşem Yüzyıl`ın bu bölümünde İbrahim Paşa`nın kellesi`nin alındığı gösteriliyor. Pargalı İbrahim Paşa'nın ölüm sahneleri yaklaşıyor ama henüz değil... Çünkü Pargalı dahada güçlenmeye devam edecek. Ayrıca İbrahim 1536 yılında, Valide Sultan ise 1534 yılında ölüyor. Yani dizi`de önce Valide Sultan ölecek. Fragmanda gösterilenler ise büyük bir ihtimalle Hatice Sultan`ın rüyası olarak dizide yer alacak

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DMhJYneg0IHI%26feature%3Dshare&h=uAQF5vUgrAQEEEzUVDBFItFHWBmxIekYSofzN6A2_D2s5nQ

demıstık senarıst ıstedıgını yapabılır dıye. Pargalıyı 3. Sezon ortalarına kadar kullanır. Senarıst bu kısımları uzattıgına gore son yıllar 1-2 bolumde gecılecek

pargalı valide sultandan sonra ölecek tarihtede böyle olduğu için valideden önce ölmeyeceğini tarih bilgisi olan herkes bilir...

Zaten pargali bogudurulacak, kellesi kesilmeyecek. Buradanda anlayabiliriz olmiyecegini, anlasilan bu bolumude ruyalarla gecirecekler...

Aman ne şaşırdım, ne şaşırdım, resmen ağzım açık kaldı. :d

Ya arkadaşlar her şeye reyting hazretleri karar verir ekrandaki, Pargalı ölse reytinglerin hali nice olur, tabi ki henüz ölmeyecek, hatta en son o ölür. :d

Pargalı'nın ölümünü olabildiğince geciktireceklerdir. En yakın ihtimal bu sezon sonu. :)

Pargalı'nın ve Valide'nin ölümü diziyi kötü etkileyecektir...

Pargalı'nın ölümünü olabildiğince geciktireceklerdir. En yakın ihtimal bu sezon sonu. :)

Pargalı'nın ve Valide'nin ölümü diziyi kötü etkileyecektir...

sehzadeler yeteneksız olursa dızı coker.. Mesela 3. Sezonun en onemlı karakterı olan sehzade mustafayı canlandıran mehmet gunsur bence yeterlı degıl.. Dızının kurtulması ıcın selım rolune kıvanc gelmesı lazım.. Boylece behlul efsanesı gerı doner :D

pargali 3.sezonun sonunda olcek daha cok var meral okay ntv acikladi reytingler mukemmel her hafta acik ara zirvedeyiz

Yuh, şimdi ölmeyeceğini biliyordum ama o kadar da geciktirmezler diye düşünüyordum. Dizi karınca hızıyla mı ilerleyecek nedir ?

sezon finalinde ölmesi lazım 3-4 yıl kaldı ölümüne o kadar uzatmazlar yoksa dzi inasıl 4 sezonda biter :D