2003 Yılında yayınlanan Başrollerinde;
oynadığı Hürrem Sultan Dizisi 2003'te Star Tvde yayınlanmıştı ve dizideki finalde Pargalı İbrahim Hürrem Sultan tarafından öldürüyor o sahneler
Son düzenleme:
Belki daha farklı bir şekilde görebiliriz Muhteşem Yüzyıl'da tabi aynı şekildede olabilir. Hürrem Sultan dizisi ve Muhteşem Yüzyıl arasında baya bir fark var. Bakalım Muhteşem Yüzyıl'da nasıl olacak o sahne. Aynı mı ? Farklı mı ?
İnternetteki yorumlar filan demek ki bu diziden yola çıkarak çıkmış bu haberler![]()
çok saçma bir sahne pargalinin ölümü çok ihtisamli olacak merel okay anlatti bogdurulcak uykusunda böle acemice deil
İşte tüm yorumlar bu sahne iyi dedikodu gibi ağızdan ağıza söylendi bana göre.Ölürse bu şekilde ölecek o garanti yani Hürrem Sultan tarafındanBana bu sahneler pek inandırıcı gelmedi.![]()
İşte tüm yorumlar bu sahne iyi dedikodu gibi ağızdan ağıza söylendi bana göre.Ölürse bu şekilde ölecek o garanti yani Hürrem Sultan tarafından
Tamam boğdurulacağı doğru bunu bende biliyorumKanuninin ağlayacağını pek zannetmiyorum.Hürrem resmen Kanuniyi yönetiyor.Ben bunada inanmıyorum
Tabi biraz etkiside olmuştur
![]()
Tarihte öyle ama![]()
süleyman oğlunu öldürtürken vazgeçiyodu pargalıyı öldürürken değil en azından ben öyle okumuştum![]()