PARDON HANGİ MERKEZ MEDYA?

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
7 Ekim 2012
Mesajlar
1,026
Reaksiyon puanı
225
Puanı
164
İki yılı aşkın süredir sizleri uzaktan takip etsem de, televizyona olan bakışımın değişmesi sebebiyle burada sizlere verimli yorumlar yapamayacağımı düşündüğümden paylaşımlarımı bırakmıştım. Bugün uzun zaman sonra siteye giriş yaparak geçmiş yazılarıma bakmak istedim ve ne göreyim son yazım da aslında hala daha gündemde olan bir konu üzerine ( son yazımın linki https://fav10.net/forum/threads/elveda-kanal-d-haber.278523/ ). Yazıyı tekrar okuyunca kaygılarımda ne kadar haklı olduğumu ve iyiye gideceğine daha da kötüye gittiği gerçeğiyle yüzleştim. Bu yüzleşme sanırım uzun zaman sonra sizle fikirlerimi paylaşmaya itti.
Son haftada yaşanan bir siyasi durumun haber olması için beklenen talimatlar ve nice buna benzer durumlar. Televizyonun haber aktarma konusunda uzun zamandır sınıfta kaldığı bir düzende artık merkez medya denilen haber kanallarının da merkez medya olarak anılmaması gerektiğini bu konularda hassas olan ve kaygıları olan insanların da artık bu gibi terimlere dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Çok siyasi bir yazının fav10.net'de olmasını tercih etmediğimden bu konuyu burada kesmek istiyorum. Sadece yorum yazacak olursanız sizler için merkez medyanın ne anlama geldiğini yazmanızı isterim.
Yazmışken uzun yıllar sonra TV dizisi izlediğimi Masumlar Apartmanı ve Sadakatsiz dizilerini takip ettiğimi, uzaktan uzaktan yorumlarınızı okuduğumu, enerjiniz ve heyecanınıza hayran kaldığımı benim de uzun yıllar paylaşım yaptığım fav10.net'in yıllar geçtikçe gelişimini takdir ve gururla izlediğimi bilmenizi isterim. Hepinize kocaman tebrikler ve başarılar. Harikasınız...

Her sabah güne başlarken sizleri takip etmeye devam. Görüşmek üzere
 
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: mesmeso