yok bu sefer suç bulamazsın bana çünkü ben burak özçivit hayranı değilimbu adamıda hiç takip etmedim
![]()
amannn size ne kimi istersek onu beğeniriz ayrıca siz her gördüğünüzün peşinden koşarken bişi olmuyordaolsun şansımızı denedik?ama dizikolikten ses çıkmadığına göre orda doğru adresi yakaladım sanırım
![]()
amannn size ne kimi istersek onu beğeniriz ayrıca siz her gördüğünüzün peşinden koşarken bişi olmuyorda
biz bir kaç oyuncu beğenincemi suçlu oluyoruz dayak istiyorsun sen![]()
ee napalım sana yetişmeye çalışıyoruz sen diva büloşu sevince ben de ia mercedes i seçtimbiz her önümüze gelene bakmıyoruz seçiciyiz
mesela @xemrexxx glee dizisindeki amber riley adlı kadına aşık
yani sadece manken gibileride seçmiyoruz demekki yetenek bulmuş balonda)
emre kalite arayabilir ama sen bu konuda hiç konuşmaya hatta bize laf etmeye hakkın yok seçiçi olan emredirbiz her önümüze gelene bakmıyoruz seçiciyiz
mesela @xemrexxx glee dizisindeki amber riley adlı kadına aşık
yani sadece manken gibileride seçmiyoruz demekki yetenek bulmuş balonda)
ee napalım sana yetişmeye çalışıyoruz sen diva büloşu sevince ben de ia mercedes i seçtim![]()
thanks😎emre kalite arayabilir ama sen bu konuda hiç konuşmaya hatta bize laf etmeye hakkın yok seçiçi olan emredir
sen değil sen sabıkalısın bence![]()
emre kalite arayabilir ama sen bu konuda hiç konuşmaya hatta bize laf etmeye hakkın yok seçiçi olan emredir
sen değil sen sabıkalısın bence![]()
gül ağamıonun hayallari bile kabız ?
ulaşmaya ulaşamayacağız bari en iyisini seçelim diyorum, hayalde olsa en güzeliyle oyalanalım diyorum
yooo diyor gül ağa ? beni anca amber teselli eder şişman kucağında diyip dediklerimi dikkate almıyor![]()
amber bir şarkı söylese teselli olurum ben bakınız <3gül ağamıbeni amber teselli eder şişman kucağında ne demek aaaaaa
![]()
destere seni kıskanıyor bence 😱😱😱amber bir şarkı söylese teselli olurum ben bakınız <3
bence de elinde bir büloşu kalmış milletinkilere laf ediyor şopar .ssdestere seni kıskanıyor bence 😱😱😱