Paramparça'ya Yeni Oyuncu

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
Ebru Özkan, Erkan Petekkaya ve Barış Falay'ın başrollerinde oynadığı, Endemol Shine yapım imzalı, senaryosunu Yıldız Tunç'un kaleme aldığı Paramparça'ya yeni oyuncu dahil oldu.

Deniz Yıldızı dizisiyle 7 sezon ekranlarda olan ve Benzemez Kimse Sana yarışma programında da yarışan başarılı ve güzel oyuncu Başak Akbay, Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça'ya dahil oldu.

başak akbay ve begüm topçu deniz yıldızında favorilerim di sırf başakı görmek için diziyi izleyebilirim umarım önemli bir rolü vardır

Tanımıyorum kendisini, hayırlı olsun diziye.

Güneş Emir gitti Başak Akbay geldi 😀

Hazala dişli rakip gelmiş cadolozlukta

bakalım nasıl bir rolde oynayaçak merakla bekliyom desem yeridir

Bu kız çok çok tatlı, hayırlı olsun.
7 sene Ankara'da dizi çektiler bir gidip göremedim şimdi hiç göremem İstanbul'a gitti.
Bari Emine'yi kaçırmayayım.

Bu kız çok çok tatlı, hayırlı olsun.
7 sene Ankara'da dizi çektiler bir gidip göremedim şimdi hiç göremem İstanbul'a gitti.
Bari Emine'yi kaçırmayım.
Sana o kadar git dedim dimi.
Zamanında @Yiğitt 'e de çok demiştim.

Eczacılık Fakültesi ile Angola evlerinde çekiliyordu dizi.

Sana o kadar git dedim dimi.
Zamanında @Yiğitt 'e de çok demiştim.

Eczacılık Fakültesi ile Angola evlerinde çekiliyordu dizi.

Deniz Yıldızı da Unutma Beni de aynı yerlerde çekiliyor zaten biliyorum ama kısmet olmadı bir türlü.
Bir tek Beni Affet'in nerede çekildiğini çözemedim, köy gibi bir yer ama neresi tam olarak bilemiyorum, belki Şentepe'dir.

Mamak'ta olabilir zamanında araştırmıştım.

Açıkçası büyük bir etki yaratacağını sanmıyorum, gördüğüm kadarıyla Hümeyra gibi bir duayen bile geri planda kalıyor.