'Paramparça' Dizisinin Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060

Star TV'nin sevilen ve en çok izlenen dizisi Paramparça'nın sezon finali tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, başrollerini ise Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal ve Civan Canova'nın paylaştığı Paramparça dizisi 30. bölümüyle 22 Haziran'da sezona ara verecek!

Paramparça, yeni bölümüyle Pazartesi 20:30'da Star TV'de!

Son düzenleme:
Sezon finalini çok geç yapmayacak olmasına sevindim.

ramazan ayı bu sene biraz daha erken olacagı için yapımlarda erken bitiyor. km'de ilk hafta yapar umarım. (fox'ta zor ama.
)

İyi bir tarih olmuş bence de. Bakalım başarısını gelecek sezonda da devam ettirebilecek mi?

28 bölüm az geldi bana. Tabii yaz ayında dizi falan çekilmez.

8 haziranmi 28 bolummu

Ahh nasıl paramparçasız yaşıycam bennnnn

Ahh tutun beni .Nideaaa kolonya getir kız fenalaşıyorummm

Tamda Karadayının Finali denk gelmiş sanırsam erken bitiriyolar gibi geldi bana

Dizi zaten geç başladı Haziran'ın 3. haftası yapabilirlerdi sezon finalini.
Neyse yazın dizi çekmeye pek sıcak değiller.

@sürgünüm tarih mi ertelendi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buraya kaynağımı gösteremem ama @ozgur213 yapımcısının twitter hesabını biliyor. Daha önce yapımcı izleyiciden gelen Paramparça ne zaman sezon finali yapacak haberine aylar önce 8 Haziran cevabı vermişti.

Eee 8 Haziran geldi niye sezon finali yapmadı derseniz bilemem bu tarihide bir gazeteci hanım yazdı ordan aldım.

Konu yanlışta olabilir, her haber doğru olacak diye bir kaide yok. Ama şu gerçek ki kaynaksız haber yapmıyorum. Konularım %99 doğrudur. Allah'a şükür başkaları gibi konularım kilitlenmiyor, yanlışım varsa da düzeltiyorum.

Bu konu altında, ''Küçük Gelin Sezon Finali Yapacak'' 2 gün sonra post kasmak için ''Küçük Gelin Final'' yapacak diyen ve bu arada 10 konusunu kilitlettirdiğim adam boş yere yorum yapmasın. İnsan hiç mi aynaya bakmaz.

Yani kimse güneşi balçıkla sıvayamaz. şurada 2014'ün en beğenilen konularını açan Editör seçilmişim, millet doğruyuda yanlışıda görüyor, kimse kimseyi kandıramaz.

5 hafta sonra içerikte değişiklik bu tarz şeyler yüzünden insanların konu açma haklarının ellerinden alınması üzücü
değişiklik elbette olur 2-3 içinde konu açıldıktan sonra yapılabilir ama bu kadarı fazla malesef

Sezon finali yapmiyor galiba fragmanda oyle bir sey yazmiyordu

Paramparçayla 1 hafta daha[emoji7] [emoji7] [emoji7]