Star Paramparça - Dizi Yorumları

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,195
Reaksiyon puanı
62,827
Puanı
1,060
2 buçuk aylık maceranın sonu...

TV yayınıyla birlikte diziyi ikinci kez bitirmiş bulunmaktayım.

1. Sezon:

31 bölüm boyunca çok güzel bir Paramparça izledik. Gülseren - Cihan ilişkisi çok güzeldi, yazık oldu... Hazal yaptıklarıyla çok sinir bozdu, bozmaya devam etti. Dilara karakterini Ebru Özkan yaşamış resmen, o duruşu, asilliği, giyim tarzı çok farklı bir kadın. Gülseren karakteri Nurgül Yeşilçay'a uygundu üstesinden de geldi sadece karakterin gereksiz ve aşırıya kaçan gururu zaman zaman sinir bozucu oldu yalnızca. Dilara Rahmi ile birçok kötülük yaptı bu sezonda, diğer sezonlarda bu iki karakter uzaklaştı birbirinden. Candan karakteri tam bir yılandı, başına gelen her şeyi hak etti. 31 bölüm boyunca karakterlerin başına gelmeyen kalmadı, gerçekten çok hareketli bir sezondu ve bomba bir sezon finaliyle de sezonu kapattı. Hazal sakat kaldı denize düştü, garajda bomba patladı soru işaretleriyle biten bir sezon.

2. Sezon:

Ve Harun karakteriyle Barış Falay diziye dahil oldu. Candan'la birlikte birçok kötülük yaptılar ama Dilara'ya olan aşkı onu biraz daha yumuşattı. Özkan vuruldu, ardından eski sevgilisi öldü bebeği Keriman'a kaldı. Tolga Tekin-Nursel Köse karakterlerini öyle devleştirdiler ki büyük haz aldım onları izlerken, ikisi de çok iyi oyuncular. 52. bölüm itibariyle Nurgül Y. diziye veda etti ve dizi bu bölümden sonra büyük bir çıkmaza girdi. Harun'un halası, Dilara'nın hamileliği, psikiyatrist Ayşe, Hazal'ın sevgilisi, Deniz'in olayları derken iyice saçmalamaya başladılar ve öyle böyle ikinci sezonu da tamamladılar.

3. Sezon:

Kesinlikle olmaması gereken bir sezondu. Yok Asu, yok Demir derken bir sürü yabancı hikaye dahil oldu diziye ve proje ekseninden iyice kayarak final yapmak durumunda kaldı. En tatsız sezondu izlerken en sıkıldığım sezondu... Cansu'nun hastalığı yüzünden yaptıkları gerçekten kabak tadı verdi neyse sonunda iyileşti. Cihan kızının intikamını aldı Damir de dahil herkesi öldürttü ve son sahneden Dilara ile 3. kez evlendi ve dizi mutlu sonla bitti.

Her şeye rağmen; kurgusu olsun, müzikleri olsun, oyunculukları olsun her ayrıntısıyla mükemmel bir diziydi. Hazal - Cansu - Ozan ilk projeleri olmasına rağmen gerçekten çok başarılı oyunculuklar sergilediler. Keriman-Özkan gibi unutulmayacak karakterler izlettiler. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.