Karakterden bol ne var, yapılır elbet birisi.Karakter bol nasıl olsa. @Maskeli Fedai'yi de onlardan birisini yaparız.
Karakterden bol ne var, yapılır elbet birisi.Karakter bol nasıl olsa. @Maskeli Fedai'yi de onlardan birisini yaparız.
Menemen mevzusu biraz Behzat Ç.'yi çağrıştırıyor, evet. Genel olarak BB odaklı bir parodi oldu aslında. Olduğu kadar artık.Behzat Ç ile BB karışımı bi şey olmuş
Menemen mevzusu biraz Behzat Ç.'yi çağrıştırıyor, evet. Genel olarak BB odaklı bir parodi oldu aslında. Olduğu kadar artık.
Sen ağır entrikalı, ağır dram dizilerini seviyorsun, şaşırmam.İki diziyi de sevmem
En son yaptığım entrikalı parodiyi beğenmemiştin.
En son yaptığım entrikalı parodiyi beğenmemiştin.
Diyalog çok fazla olmadığı için çok fazla güldürmemiştir. Yine güldüren yerleri vardır.Eline sağlık kaliteli ama çok güldürmeyen bir bölüm olmuş@Araf
Tipik Türk eniştesi Hank’e selam olsun...
Pişmaniye ve Hasan Berk detayı gülümsetti tabi ama kapkaranlık, aşırı yağışlı ve gökgürültülü bir ortamda okumanın da doğal olarak etkisi oluyor sanırım.Diyalog çok fazla olmadığı için çok fazla güldürmemiştir. Yine güldüren yerleri vardır.
Konya'da demek hava kapalı, yağmurlu ve gök gürültülü. Haliyle havanın da etkisiyle biraz kasvet çökmüştür üstüne. Bu da etkiliyor tabii okumada verilen duyguyu.Pişmaniye ve Hasan Berk detayı gülümsetti tabi ama kapkaranlık, aşırı yağışlı ve gökgürültülü bir ortamda okumanın da doğal olarak etkisi oluyor sanırım.@Dosi
@MEnes: Benim adım Hasan Berk.
@Sherlock: Heisenberg değil miydi o abi?
@MEnes: Hasan Berk oğlum, Hasan Berk.
@Sherlock: Oldu olacak Jesse'yi de Ceyhun yapalım, tam olsun.
Teşekkürler.Bu bölüm bence şu ana kadar yayınlananların arasında en iyisi olmuş net bir şekilde, çok güldüm okurken. Eline ve emeğine sağlık.@Araf
En çok şu kısımda güldüm, yapılan isim değişiklikleri çok başarılı olmuş.
Birinci parça daha bu, dört parça daha gelecek. Es geçmedim yani.
Normalde ben de sevmem ama okuyoruz çoğunlukta ama bu baya iyimiş
Teşekkürler.
Birinci parça bitti, kaldı dört parça. Bu kez sen @MEnes'in yancısı oldun gibi gibi. Gerçi karakterin yancılığı hiç yoktu, ortaktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?