Teşekkürler.Keyifli ve öz bir bölüm parodi bölümü daha olmuş eline sağlık.the @Araf
Çok kısa oldu ama bu kadar oldu. Göndermeler de yapmaya çalıştım, olduğu kadar.
Teşekkürler.Keyifli ve öz bir bölüm parodi bölümü daha olmuş eline sağlık.the @Araf
Teşekkürler.Güzel olmuş baya güldürdü
E si yok entrikanın.Entrika istiyordun, al sana entrika. Sana iyi gider karakter diye düşündüm.
En azından yol entrikaya çıkıyordu. Bir de karakter bu karakter, çok da önemli değil. Oyuncusun, profesyonel ol.E si yok entrikanın.Üstelik de bir ecünnüye aşık etmişsin beni. 🤮 🤮
Çok biliyorsun sen.En azından yol entrikaya çıkıyordu. Bir de karakter bu karakter, çok da önemli değil. Oyuncusun, profesyonel ol.
Bu arada beğeni bekliyorsun konularında, seni etiket yapıyorum, hatta konuya dahil ediyorum, reaksiyon bile göstermiyorsun.Çok biliyorsun sen.
Unuttum be.Bu arada beğeni bekliyorsun konularında, seni etiket yapıyorum, hatta konuya dahil ediyorum, reaksiyon bile göstermiyorsun.
Unutma bir daha.Unuttum be.Geçen sefer sen söylemeden attım. Nankör.
Adı üstünde "parodi" olduğu için böyle. Diğer türlü diziyi kopyala yapıştır yapmış olurdum.Sen kimsin de Aşkı Memnu'yu bu kadar rezil bi şekilde parodi yapıyorsun. Olmamışı hakettin
Adı üstünde "parodi" olduğu için böyle. Diğer türlü diziyi kopyala yapıştır yapmış olurdum.
Sana rol vermediğim için sanırım bu tavır. Rol de vermeyi düşündüm de, kaldı öyle.
İlk defa "olmamış" yedim yazdığım bir dizide.
Zaten o Bihter değil, Mehpare. İsimler farklı ve oradan esinlenilmiş bir parodi. Direkt hedef olarak o dizi yok yani. Dram değil, komedi. Haliyle saçma sapan olacak.Bihter rolünü saçma sapan hale çevirmişsin. Behlul ve Adnan umrumda değil. Bihter bu değil. Olay benle alakalı değil. Bihter benden daha önemli. Onun anısı çok daha önemli..
Zaten o Bihter değil, Mehpare. İsimler farklı ve oradan esinlenilmiş bir parodi. Direkt hedef olarak o dizi yok yani. Dram değil, komedi. Haliyle saçma sapan olacak.
Senden büyük tepki geldiyse, demek ki olmuş. Haftaya da Yaprak Dökümü falan yaparım artık.Bihter yoksa anlamı da yok. Bir daha buna cesaret etmezsen sevinirim
Senden büyük tepki geldiyse, demek ki olmuş. Haftaya da Yaprak Dökümü falan yaparım artık.
Beni neden etiketlemiyorsun gebertirim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?