Rol işte, profesyonel oyuncu @serhatt. Yeri gelecek, Nisa'ya da aşık olacak.![]()
Rol işte, profesyonel oyuncu @serhatt. Yeri gelecek, Nisa'ya da aşık olacak.![]()
Beren Saat’i sevdiğimi nereden çıkardınTeşekkürler.
Beren Saat'i seviyordun. Mehpare'yi de seni yapabilirdim de, @xemrexxx ile uyumsuz bir ikili olurdunuz.![]()
Fotoğrafını avatarında görüyordum diye hatırlıyorum.Beren Saat’i sevdiğimi nereden çıkardın![]()
Öyle bir şey hiç olmadıFotoğrafını avatarında görüyordum diye hatırlıyorum.![]()
Çok ilginç. Hatta İntikam'da canlandırdığı karakterin fotoğrafını avatarın yapmıştın diye hatırlıyorum. Gerçi uzun bir süredir Gülşen'in fotoğrafı kaldı avatarında.Öyle bir şey hiç olmadı![]()
Başkasıyla karıştırmış olabilirsinÇok ilginç. Hatta İntikam'da canlandırdığı karakterin fotoğrafını avatarın yapmıştın diye hatırlıyorum. Gerçi uzun bir süredir Gülşen'in fotoğrafı kaldı avatarında.![]()
Olabilir. En azından Gülşen'i sevdiğini ve fotoğrafını avatarında taşıdığını net bir şekilde hatırlıyorum.Başkasıyla karıştırmış olabilirsin![]()
Parodi yaptığım yapıma tam anlamıyla hakim olmadığım için yanlışlıklar olmuş olabilir.![]()
Onu hatırlamayan yoktur herhaldeOlabilir. En azından Gülşen'i sevdiğini ve fotoğrafını avatarında taşıdığını net bir şekilde hatırlıyorum.![]()