Para İçin Birden Bırakır Mıydınız?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,303
Puanı
1,060
Bir dizidesiniz diziniz 6-7 oranlarında gidiyor hep. Başrolsünüz. Bir anda bir yapımcıdan bir teklif geldi. Çok para veriyor şu an ki dizinden. Hemen ayrılıp bu yepyeni diziye çalışacaksın ama diyorlar. Ne yapardınız birden şu an ki dizinizi bırakır mıydınız başrolsüz? Yoksa devam edip şu an ki dizinize sağlık olsun ben gayet memnunum paramdan da aldığımdan yani oranları da iyi 6-7 hem diğer dizi ya böyle almazsa (daha çok para alsam ne olacak ki) mı dersiniz?

s-197f2e08e115316b9b5f4622113ec04de0eabcf9.jpg

Tabiki dizimde devam ederim. Dizim devam ettiği sürece zaten para kazanmaya devam edeceğim. O sebeple sıkıntı Yok. :A

Bende hayatta bırakmam nankörlük ve iğrençliktir bu!

Bırakmam bende hali hazırda bir dizideyim zaten diğer dizinin tutup tutmayacağı -hele ki ülkemizde- belli değil dolayısıyla riske atmam haa 2-3 reytinglerde gidiyor olsa düşünürdüm orası ayrı. :)

Eğer 6-7lerdeyse bırakmam ama 2-3 lerdeyse anında bırakırım :)

Oynadigin diziye bagli, herhangi bi önemli hikayesi olmayip insanlarin hafizasinda yer edinmeyecek bir diziyse, ne bileyim Pis Yedili, Osmanli Tokadi vs. gibi, tabikide birakilmaz. Ancak ilerde "Efsane diziydi ya" dedirtecek cok önemli bir Projenin basrol oyuncusuysaniz Ezel gibi birakmazdim tabiki.