''Papatyam'' Final Yapıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
[h=2]Birol Güven Twitter'dan açıkladı[/h] Ünlü senarist-yapımcı dizinin final yapacağını şöyle duyurdu:

"121 bölümdür devam eden "Papatyam" dizisi 28 Aralık 2011 tarihinde ekranlara veda ediyor.Başta büyük usta Metin Akpınar ağabeyimiz olmak üzere emeği geçen herkese ve değerli izleyicilerimize çok teşekkür ederiz.Papatyam bir iyilik güzellik dizisiydi. Bu naif hikayenin arkasında duran Star TV'ye çok teşekkür ederiz."

121 bölüm sürmek başarı ister. Bu da iyi bir dizi olduğunun kanıtı

Star'ın Çarşamba gününe koyduğu diziler zaten Final yapacak gibi oluyor. ( BKZ : Komedi Dükkanı, Geniş Aile )

28 aralıkta final yapacaksa büyük ihtimal 4 ocakta da Muhteşem yüzyıl star da başlar...

Bu dizinin 100'leri görecegini sanmiyordum, iki 2 sezonluk bir proje olur diyordum.. Gerçekten büyük bir basari, tüm Papatyam ekibinin ellerine saglik.

Sevmiyordum bu diziyi bitmesine sevindim

Başarılı bir diziydi her yönüyle. Öyle çok güldürmezdi ama izlerken de sıkılmazdın
Eğitici yönüyle de diğer dizilerden ayrılıyordu.

Diziyi belirli aralıklarla izliyordum ama bu yıl neredeyse hiç izlemedim. Metin Akpınar ustayı yeniden yeni projelerde görmek istiyoruz

pis 7'li nin gelmesiyle iyice düşmüştü izliyordum arada hayırlısı olsun

admine katılıyorum çok ahım şahım değildi ama çokda kötü değildi en azından bazıları gibi sıkmazdı

"Papatyam" dizisi, arada sırada izlediğim, başarılı bir yapımdır. Reytingleri iyi geliyordu ama sonradan düşüşe geçince dizi Çarşamba gününe kaydırıldı ve bitirilme kararı aldı. Bence bu bitirilme kararında en çok Metin Akpınar'ın etkisi vardır. Deniz Oral bir ara "Metin Akpınar isterse dizi bitirilecek" demişti. Tabi dizinin bitmesindeki en büyük etkenlerden Senaryo kısıtlığı ve Reytinglerinde etkisi vardır. Dizinin arşivinde yaklaşık 130 bölümün bulunması aslında sevenleri tarafından iyi ve gündüz kuşağında yerini alacaktır bitiminden kısa süre sonra. Bir dizinin daha sonuna geldik...

İlk iki sezonuna baktım sonra sıkıldım ama final bölümünü izleyeceğim...herkese rolünden dolayı tebrik ediyorum özellikle metin akpınarın ellerinden öpüyorum...saygılar

İlk iki sezonuna baktım sonra sıkıldım ama final bölümünü izleyeceğim...herkese rolünden dolayı tebrik ediyorum özellikle metin akpınarın ellerinden öpüyorum...saygılar

Haklisin. Metin Akpinar bu dizide çok çok iyi oynadi ve ben bir kez daha hayran kaldim Metin Akpinar'in oyunculuguna.. Umarim yakinda yeni bir diziyle yine bizlerle olur..

Uzun bir aradan sonra, son bölümünü izleyeceğim.

Metin Akpınar gerçekten müthiş bir performans gösterdi bu dizide