'Pantene Altın Kelebek' Heyecanı Başlıyor! - 2018

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Türkiye'nin en prestijli ödül töreni olarak bilinen 'Pantene Altın Kelebek' için heyecan başladı!

Bu yıl 45. kez düzenlenecek 'Pantene Altın Kelebek' ödül töreni için kategorilerin, adayların ve sunucuların belirlenmesi üzerine çalışmalar başladı. Üç genç kadın oyuncu bu yıl yine Pantene Yıldızı Parlayanlar olarak belirlenecek.

Hürriyet okurlarının ve ülkemizin büyük bir ilgiyle takip ettiği 'Pantene Altın Kelebek' heyecanını sizler de kaçırmayın...

Uyduruk Total diziler _ beceriksiz yalaka oyuncular yapımcılar ödül alır artık

Ödül töreninin devam ediyor olması sevindirici. Sanırım bunda Hürriyet'in kadrosunda çok fazla değişiklik yapmamaları da önem taşıyor, Kanal D'nin yeni sahibi de sanırım sıcak bakıyor. @Yiğitt sonuçta tek ödül töreni.

Kanal D'nin sahibiyle bunun bir alakası yok, Hürriyet ve Kelebek ailesi düzenliyor. Ben şaşırdım, bu yıl ara verilir diyordum ama devam ediyor olması güzel. Ülkemizin en ilgi gören ödül töreni, çok da iyi altından kalkılıyordu.

Öyle ama sonuçta televizyonda yayınlanacak kadar organize olacaksa bu yüklü bir bütçe gerektiriyor. Pantene ne kadarına sponsor oluyor onu bilmiyorum ama Kanal D'nin yeni sahibi de bu tören de Aydın Doğan ve eşi gibi yerini alacaktır. Haliyle törenin ondan habersiz gerçekleşiyor olma düşüncesi yok gibi.

Ya tabi ki vardır haberi ama bence biraz emir kulu gibi. Yani Demirören başındaki tamam diyorsa, Kanal D başı da tamam demek zorunda bence. Zaten orası olmasa bile adamın elinde Teve2, CNN Türk gibi kanallar da var. Sıkıntı olmaz.

Süper. Umarım bu sefer tam olarak kanalda yayınlanır

Yine her şeyi ellerine yüzlerine bulaştaracakları kesin.

Berbat ve bir o kadar da prestijsiz bir ödül töreni bence. Tıpkı Kral TV müzik ödüllerinin kötü oluşu gibi.

Bomboş bir ödül töreni bomboş

Türkiye’de ki ödül törenlerini ne kadar zayıf bulsam da aralarında en iyisi yine Altın Kelebek.

Kanal D tüm ödülleri alacağı için bir önemi yok 🙂 adil olunur inşallah