Pana Filmin Yeni Dizisinin Kadrosu Netleşiyor

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Ben onu çok sevdim dizisinin kadrosu netleşiyor.Adnan Menderes rolü için Mahir Günşiray Menderes'in eşi Berrin Menderes için İclal Aydın'la anlasıldı. Senaryosunu Seda Altaylı'nın yazdığı dizinin yönetmeni ise Mehmet Bahadır Er. atv'de yayınlanacak olan dizide, 62 yaşında idam edilen Başbakan Menderes'in yaşamı anlatılacak

dizinin ruhuna fatiha yapımcıdan kaybediyordu şimdi buna başrol de eklendi hatırla sevgili de hüseyin avni danyal çok iyiydi zaten vadi oyuncusuydu onu alslardı en azından

Off bu ne ya? Kesin izleyecektim diziyi kadroya bak İclal Aydın falan cidden olursa izlemem ben bunu.

inşallah senaryoda falan vadi senaristleri yoktur vadi varken pana film başka işlere yönelemez kolay kolay vadi ağır bi iş atv de olması büyük avantaj belki tutar

senarist pek parlak gozukmuyor . kadroda kötü gözüküyor. güzelim hikayeyi umarım batırmazlar bu hikâyeyi çok seviyordum ama pananın elinde bu da gidici gibi
))))))

klasik Pana film pek bilinmedik oyuncular

Bence tutar bu dizi.
Pananın senaryo yazmada üstüne yoktur.siyaseti sokar araya üstü kapalı anlatır herşeyi.15 reyting alır

BU pana paket servis mi yapıyor? İlla KVp orda diye oraya mı yapmak zorunda
Yazık cok yazık...

- - - Ekleme - - -

BU pana paket servis mi yapıyor? İlla KVp orda diye oraya mı yapmak zorunda
Yazık cok yazık...

neye yazık kardeşim neye ya Allah Allah bu kadar da çekememezlik olamaz

Belçim Erdogan'in ismi de geçiyordu bu dizide..