Pana Film'in Yeni Dizisi 'Nöbet 7/24' Hangi Gün Yayınlanacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Pana_film_logn.jpg

Pana Film'in hazırlıklarına devam ettiği yeni asker dizisi ''Nöbet 7/24'' hangi gün ekranlara gelecek?

Yapımcılığını Necati Şaşmaz - Pana Film'in üstlendiği, kadrosunda Cahit Kayaoğlu ve Ertuğrul Şakar'ın yer aldığı dizi Kasım ayında yayın hayatına başlayacak ve ''çarşamba'' akşamları ekranlara gelecek.

Oyuncu seçimleri devam eden ''Nöbet 7/24'' Kasım'da Show TV'de!

Pana film yuvasına döndü diye şimdi türer vadi severler. Hatta yakında Vadi'nin bu vesile ile Show'da tekrar başlayacağı haberleri çıkar. Neyse şimdiden sıkıldım :A
Show'u zaten bu Vadi yüzünden sevmezdim:A

Pana film yuvasına döndü diye şimdi türer vadi severler. Hatta yakında Vadi'nin bu vesile ile Show'da tekrar başlayacağı haberleri çıkar. Neyse şimdiden sıkıldım :A
Show'u zaten bu Vadi yüzünden sevmezdim:A
Çarpışma dizisi tutmazsa, Nöbet 7/24 tutarsa başlar. At fava bekle. :A

Hilal'in dizi umarım bu kanalda olmaz:A
Çarpışma 1 sezon sürer bence en az.:D
Hilal'in dizisi umarım Star TV'de olur, yakışır oraya. :bhr:

Belli olmaz işte kanka o işler, perşembe de çok zorlu oluyor. Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Jet Sosyete, Mehmetçik, Bir Umut Yeter başlayacak. Ardından Çarpışma başlayacak, diğer diziler öyle gitmeli ki izleyici buna pas vermemeli. O zaman kötü başlar, geçen yıl 8. Gün vakası buna benzerdi. Çukur, Söz, Yasak Elma büyük ses getirince bir taraf altta kaldı. :D

Asker dizileri genelde seviliyor ama Pana bunu da beceremez, sezonun final yapan ilk dizisi olur.

Vadi dışında umrumda olmaz asker dizileri sarmiyor beni

Günü çok yanlış olmuş keşke başka bir gün olsaydı. Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz varken nasıl iyi sonuçlar alabilir ki? :(

Hilal Saral'ın dizisi Çarşamba yayınlansın. Bu dizi Show'un elinde patlar. :A