Pana Film'in Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim" Hangi Kanalda Yayınlanacak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Furkan Sögüt / Özel Haber

Birkaç gün önce medya siteleri Pana Film'in yeni bir dizi hazırlıgında oldugu duyurmuştu.

Dizi; Adnan Menderes, Berrin Menderes ve Ayhan Aydan üçgeninde Türkiye'nin yakın siyasi hayatını anlatan bir dizi projesi olacak.

Dizinin kanalı ve oyuncuları henüz belli değildi.

Televizyon özel haber araştırmacısı Furkan Sögüt'ün Pana Film'den edindiği bilgiye göre;

"Ben Onu Çok Sevdim" dizisi herhangi bir son dakika değişiklikliği yaşanmazsa TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

170920121702109166791_2.jpg

Son düzenleme:
Trt de zor

- - - Ekleme - - -

Atv de olsa vadinin ardından kesin tutardı

Tutacağına inansaydı pana trt'ye dehlemezdi :d
Reyting sistemi yok ya.

Ne şişirmesi be seksenlerin en heycanlı bölümüymüş ve reklamsız yayınlanmış 9 az bile darbe zamanındalar

aslında konu çok süper ama kurtlar vadisi ekibi ve trt konu parçapinçik eder. aslında tam kadın izleyicisinin dikatini çekecek bir konu siyaset olduğu için erkelerinde ama değim gibi kurtlar vadisi ekibi kurtlar dışında tuturabildikleri dizi yok zaten kurtlarıda osman sınav tuturmuşdu ya neyse :)))))))

aslında konu çok süper ama kurtlar vadisi ekibi ve trt konu parçapinçik eder. aslında tam kadın izleyicisinin dikatini çekecek bir konu siyaset olduğu için erkelerinde ama değim gibi kurtlar vadisi ekibi kurtlar dışında tuturabildikleri dizi yok zaten kurtlarıda osman sınav tuturmuşdu ya neyse :)))))))

aynen böyle bir diziyi düzgün bir ekip çekse ve düzgün bir kanalda yayınlanırsa izlenirdi ama trt ve pana tam iktidar ın istediği şekilde sipariş üzeri bir dizi çekecekler beş para etmez bu dizi ..

TNS'de reytingleri açiklanmayacak.. Konusu ne kadar basarili olsa da hakeden reytingleri alacagini sanmiyorum maalesef..

Evet, çok güzel ve kaliteliydi o dizi. Beren Saat de vardi.. Tomris Giritlioglu..

ve orda beren saat harici en önemli oyuncuyu unuttun okan yalabık .. dizide necdet karakteriyle döktürmüştü resmen süper oyuncudur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...