Pana Film'in Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim" atv'de Ekrana Gelecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Menderes'in hayat hikâyesinin anlatılacağı dizinin hazırlıkları sürüyor. Pana Film, dizinin ocak ayında ekrana gelmesini planlarken Menderes'in sevgilisini Belçim Bilgin'in canlandırması gündemde...

atv'de ekrana gelecek olan 'Ben Onu Çok Sevdim'in oyuncu kadrosu için çok sayıda ünlü isimle görüşmeler yapılıyor. Adnan Menderes rolü için Pana Film, başrolünü oynadığı 'Veda' dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenilen Mehmet Aslantuğ'a teklif götürmeye hazırlanıyor. Menderes'in büyük aşk yaşadığı opera sanatçısı Ayhan Aydan rolü için ise görüşülen en güçlü aday Belçim Bilgin...

fft99_mf2715700.Jpeg

ATV bu yıl pek rahat durmuyor, ekrana çok fazla iş sürüyor, bazılarını tutturmasını da biliyor...

Yalnız birazdan yorum yazacaklar şunu diyebilir : Dizileri yayından kalkan herkes bu dizide. :) Ama oyuncuyu suçlamak oldukça gereksiz kalkan dizilerde...

Ohaaaa Belçi mi???? Pana filmin dizilerini sevmsemde izlicem Bekçim için...whoooow.

yıllardır bekliyorumdum bu hikayeyi ama maalesef kurtlar vadisi ekibi yapmaya karar vermiş inşallah diğer dizileri batırdıkları gibi bu diziyi batırmaz

- - - Ekleme - - -

belçim erdogan olmaz bu role ya amanın uzak dursunlar

Rating Kurdu'nun iddiasina göre;

Pana Filmin çekeceği Adnan Menderes'in hayatını anlatan dizide başrolü Kurtlar Vadisi'nde bir dönem oynamış çok ünlü bir isim canlandıracak.

menderes dönemi anlatıldı zaten hatırla sevgiliyle gereksiz bir dönem dizisi olur pana çekiyorsa eline yüzüne bulaştırır ..

mehmet aslantuğda pana da oynamaz :))

- - - Ekleme - - -

menderes dönemi anlatıldı zaten hatırla sevgiliyle gereksiz bir dönem dizisi olur pana çekiyorsa eline yüzüne bulaştırır ..

mehmet aslantuğda pana da oynamaz :))

Mehmet aslantuğ kim ya o oynarsa izlemem zaten yayından kaldırılır o oynarsa

TRT 1'de ekranlara gelmeyecek miydi bu dizi ?

ATV'de olması çok daha iyi oldu dizi adına. ATV, Vadi'de orada yayınlandığı için diziyi hemen bitirmez kötü gitse bile. :)

Eğer, Adnan Menderes dönemini gerçekten iyi yaparlarsa izlerim diziyi. :)

adamlar her transferde tutmayan bir işi kannallara kakalıyorlar :))))) stara transfer oldular makberi stara itelediler tnt geçtiler bir kadın tanıdımı ıteledıler.. atv ye transfer oldular bu diziyi ıteledıler .. zaten trtye ıtelemedılerı dizi kalmadı :))))
abi bi tanesi tuttsun lütfen ya :)))))

- - - Ekleme - - -

adamlar her transferde tutmayan bir işi kannallara kakalıyorlar :))))) stara transfer oldular makberi stara itelediler tnt geçtiler bir kadın tanıdımı ıteledıler.. atv ye transfer oldular bu diziyi ıteledıler .. zaten trtye ıtelemedılerı dizi kalmadı :))))

- - - Ekleme - - -

ben o tnt dedki bir kadını daha tanıyamadan diziyi bitirdiler arasıra bakıyordum kadın kim diye :))