Pana Filmi Aradım

Bırakın bu vadi işini bayatladı resmen bende hayranıyım fakat baydı :D

harbiden hayranımısın :D hiç yorum yapmıyon niye :D aga sana tavsiyem bazı kesimlerin gazına gelip bayatladı eskide sıktı falan gibi numaralara gelme hala on numara eskisi gibi olması imkansız zaten herşeyin ilki bi başkadır ama vadi vadidir ölüsü bile izlenir bunu da unutma

Bazı kesimlerin gazına gelmiyorum kardeşim sebeplerim var :)

1- Konusu daraldı eskiye nazaran
2- Eskiden Çakırların olduğu zamanda en azından 20-30 kişi çatışmaya girerdi korumalar falan . Şimdi Battal Gazi gibi Polat 5 dk herkesi temizliyor sağ olsun inandırıcılığını kaybetti:)
3-Kanaldan kanala geçti kalite düştü
4-Reklam olayı hala bilmiyorum var mı çok can sıkıcı diğer dizilerde de öyle ama bunda baya bir sıkıntıydı eskiden
5-Özenti bir gençlik yarattı sağ olsun :) Delikanlılık,Vatan sevgisi gibi kavramlar silahla,topla,tüfekle olmaz. Silah en son çaredir. Akıl her şeyden üstündür.
6-Bir dizinin niteliğini yitirmemesi için bir ömrü vardır bunlar ölüyü diriltme çabasındanlar son :D

Bazı kesimlerin gazına gelmiyorum kardeşim sebeplerim var :)

1- Konusu daraldı eskiye nazaran
2- Eskiden Çakırların olduğu zamanda en azından 20-30 kişi çatışmaya girerdi korumalar falan . Şimdi Battal Gazi gibi Polat 5 dk herkesi temizliyor sağ olsun inandırıcılığını kaybetti:)
3-Kanaldan kanala geçti kalite düştü
4-Reklam olayı hala bilmiyorum var mı çok can sıkıcı diğer dizilerde de öyle ama bunda baya bir sıkıntıydı eskiden
5-Özenti bir gençlik yarattı sağ olsun :) Delikanlılık,Vatan sevgisi gibi kavramlar silahla,topla,tüfekle olmaz. Silah en son çaredir. Akıl her şeyden üstündür.
6-Bir dizinin niteliğini yitirmemesi için bir ömrü vardır bunlar ölüyü diriltme çabasındanlar son :D

bak ne diyorum eski vadi bambaşkadır zaten ama şu anda bile gündemi yakından takip etmesi birçok olayı bilmesi bile izlemek için yeterli sebepler nolursa olsun izlenecek dizidir sana saygı duyarım ama katılmıyorum dediklerine şimdiki diziler 2 yıl zar zor gidebilirken vadi 10 yıldır izletiyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak