Pana Film Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim"e Bir Kişi Daha Katıldı

başkan kim ben cumhurbaşkanı falan değil başbbakanı kastettim ya daa sen kvp fanı olarak ihtiyarlar başkannı da kastetmiş olabilirsin
siyasetten b kadar uzaksın ahkam kesiyon. tayip erdogan başkanlık sistemini sitediği için öyle kısaltım ..

- - - Ekleme - - -

isabetli olmuş ama nurgül bakalım kabul edecek mi çok para ister kesin

sen de beni tanıyamamışın başkanlık sistemi ihtimal ben ihtimallerle değil somut delillerle konuşurum

nüktedan yaptıgımı çakmadın dolanıp duruyon. twitterda öyle takırın çogu kişide öyle takılır.

siyasetten b kadar uzaksın ahkam kesiyon. tayip erdogan başkanlık sistemini sitediği için öyle kısaltım ..

- - - Ekleme - - -

isabetli olmuş ama nurgül bakalım kabul edecek mi çok para ister kesin

Sultan dizisinde çok kazanıyordu Sensiz Olmaz'a göre sanırım

Sultan dizisinde çok kazanıyordu Sensiz Olmaz'a göre sanırım

sanmıyorum kimse okadar para vermez sensiz olmazda 60-70 veriyorlardı faruk turgut çok yüksek ve peşin 13 bölüm verdiğini habertürkte kabul etmişti

Peki ben yanliş anladimişim diyelim...Buraya girdiyi yazanda mı?

Kaynakça: http://tr.wikipedia.org/wiki/Hatırla_Sevgili​
Ayrıca şu linkede göz at...

CAN DÜNDAR

Pardon ya kime cevap vermiştim...Haa hatırladım.."Reytinge göre program izleyen şahsa"

Son düzenleme:

Peki ben yanliş anladimişim diyelim...Buraya girdiyi yazanda mı?

Kaynakça:http://tr.wikipedia.org/wiki/Hat%C4%B1rla_Sevgili

o dönemdeki belli başlı siyasete yön vermiş olaylar anlatılıyor hatıla sevgilide onun etrafında yaseminin hayatı. mederse süikast( özala süikast ) bunlar siyasi olaylar o dönemi yansıtmak için önemli olaylar. ama hatırla sevgili de asla menderes ana konu olmadı

- - - Ekleme - - -

ayrıca reytinglere göre dizi izleseydim işler güçleri izlemezdim . yada öbzg ve muhteşem yuzyıl fanı yada beren hayranı olurdum
)))))

Can Dundar'ın yazısınıda okuyu versen bi zahmet...Onu eklemeyı unutmusum sonra ekledim...

ayrıca reytinglere göre dizi izleseydim işler güçleri izlemezdim . yada öbzg ve muhteşem yuzyıl fanı yada beren hayranı olurdum
)))))
İşler Güçleri bende izliyorum n'olmuş? Demek istediğim 2.seoznun populeritesiyle diziye göz atttiğini ima ettim
1.sezonda Hatırla sevgilide Yasemin'lerin evine Adnan Menderes çıkış girerdi. Sen bunlari görmediysen ben napam?

can dürda siyasi olaylar için danışman oldu tek o yoktu danışman..

anlatamadım bir türlü bu dizi menderesi sadece baz olacak. tomris giritlioglunun butün dönem dizilerinde o dönemdeki siyasi olaylar fon olarak kulanırılır siyatetçilere deyinilir. ama dizinin ana konusu sıradan insanlardır. bu dizi menderesin hayatı anlatılacak fark bu

balkalım hatırla sevgiliden daha iyi anlatabilecek mi o dönemi bize

Sende şunu anlamıyorsun...Aynı şeylerin ustunden gene geçilcek.Millet diyecek pana niye aynı şeyi çekiyor? Biz bunu izledik...
Son yaz'ı ele al...Karakterler farklı ama kültürler aynı noldu?(gördük) Adnan Menderes'i anlatacalark aynı dönemi nolacak? (görecez)

Pana Film genelde Vadi'den başka diziye özenmezdi. Bu sefer biraz özeniyo gibi.

burda özel hayat var anlattamadım herhalde . siyasi olaylar burda da fon olacak

- - - Ekleme - - -

Ama ücretini biraz düsürmüstü Nurgül Yesilçay..

normalde iki dizisi tutmadı fiyatı dah da düşmesi lazım ama ben olsam nurgülü oynatmama sürekli aynı kadını oynuyor farklı birini bulmalılar