Pana Film Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim"e Bir Kişi Daha Katıldı

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Pana filmin Atv için çekeceği idam edilen Eski Başbakanlardan Menderesin Hayatını anlatacağı "Ben Onu Çok Sevdim"in kadrosuna Belçim Bilgin Erdoğan da katıldı. Belçim Bilgin Erdoğan Menderes'in gizli aşkı Şarkıcı Ayhan Aydan'ı canlandıracak... Menderesi,Mahir Günşiray ve Menderesin eşini de İclal Aydın'nın canlandıracağı daha önce açıklanmıştı

belçim bilgin erdoğan hatırla sevgilide de vardı hatırla sevgilinin çakması gibi olacak sanırım izlenmez..

oyuncular iyi pana berbat bu diziden hayır yok gibi ..

Dogru bir tercih. Hayirli olsun

belçim bilgin erdoğan hatırla sevgilide de vardı hatırla sevgilinin çakması gibi olacak sanırım izlenmez..

hatırla sevgili ile pek benzerliği yok. farklı hikayeler olacak ama pana filim bu ne yapacağı belli olmaz

Hatırla Sevgili mi? 😱ha:
Adnan Menderes dönemini anlatacak dizi

ben bu dizi epey ses getırecek oyuncular harıka

Neden Belçim bunu seçmiş? Ben bunda oynadım diyemezmiydi? Beren'nin projesi olmasaydı acaba diyorum Beren oynarmıydı? Beren ile Belçim cok iyi arkadaşlar onu biliyorum.Belki birlikte proje yapmak isterlerdi...

Neden Belçim bunu seçmiş? Ben bunda oynadım diyemezmiydi? Beren'nin projesi olmasaydı acaba diyorum Beren oynarmıydı? Beren ile Belçim cok iyi arkadaşlar onu biliyorum.Belki birlikte proje yapmak isterlerdi...

hatırla sevgilimle belçimin oynacagı rol çok farklı. yahuu adnana medrese eşini aldatıyor bu onun hikayesi olacak..

hatırla sevgilimle belçimin oynacagı rol çok farklı. yahuu adnana medrese eşini aldatıyor bu onun hikayesi olacak..
Sonucta 2'sinde de Adnan Menderes var yahu...Hatırla Sevgilide Adnan Menderesin sevgilisinin oldugu bölümleri anlatmamişlar pana anlatacaktir (değindiler mi tam hatırlamıyorum) Yani Hatırla sevgilinin bir bölmüne değinmiş olcaklar...Nesi aynı değil? Senın hayatını dizi yaparlar gönül ilişkilerine değinmezler.Onu başka projede anlatiriz denilir...

çemberimde gül oya seksenleri anlatmıştı ozaman seksenler dizisi ve öbzg çemberimde gül oyanın aynısı
)))) hatırla sevgiliyle bu dizinin tek ortak noktası aynı dönemde geçmesi. ha belçim erdoganı niye hep dönem işlerinde yer alıyorsun diye eleştirilebilir kızın pynadıgı hemen hemen tüm işler dönem işi

Yahu Hatırla Sevgilide de Adnan Menderes diye bi şahıs vardi....OBGZ ile ÇGO da oynayan aynı bi kimse varmi? Belçime çekme olayı...Orası öyle ona bişey demem..Ama sende Adnan Menderesin Hayatının 2 ye bölünüp 2 ayrı enaryo olarak yazıldıgını kabul et...Hatırla Sevgili 2 Hatırla Sevgili devam dizisi işte..

dönem işi tabiki menderes olacak. çoğu dizide sinema fılımde adnan menders oldu.

seksenlerı anlatan bir dizi kenan evreni geçirmeden anlatabilirmi.

Kurtuluş savaşı ile ilgili filim ve dizilerde Atatürkten bahsetmeden geçebilirmisiniz

buda onun gibi birşey

Hatırla Sevgili mi? 😱ha:
Adnan Menderes dönemini anlatacak dizi

sen hangi dünyada yaşıyorsun xantier ?
)

hatırla sevgilide menderes dönemini anlatan diziydi
)

- - - Ekleme - - -

arakadaşlar hatırla sevgiliyi izlemeden yorum yaptıkları için hatırla sevgilinin menderes dönemini anlattığından bir haber oha falan olmuşlar
))

izleseydiler şu anki mesajlarına kendileri gülecekti

evet belçim çok iyi oyuncu berenlede iyi anlaşıyor dediğin gibi kabul etmeyebilirdi ama uzun süredir ekranlardan uzakta o yüzden kabul etmiş olabilir...

destere izleyipte 60 bölümü yanlış anlayan arakdaşları ne yapacagız.
)) orda yaseminin başına gelenler anlatıyordu dönem aynı 60 lı yıllar. burda mendersin özel hayatı anlatıcak. dönem yine aynı tek benzerlik bu

başbakandan açıklama beklyoruz büyük insan menderesi zampara göteriyolar o sadece devlet işleriyle meşguldu metresi falan yoktu

Son dakika haberi!

Pana Film prensip olarak Belçim Bilgin'le anlaşmıştı ancak Belçim'in iş takvimi dizi çekimlerine uymayınca teklif Nurgül Yeşilçay'a gitti. Yani bu dizide alınan son haberlere göre Belçim Bilgin olmayacaktır.