olurmu öyle şey ya nerden çıkardın))) kadın ile erkek geceyi aynı evde gyada otelde oadasında geçirildiği ispatlanırsa bu aldatma olrak kabul ediyor danıştay
Sen bu haberi nasıl görmezsin
'İki erkek aynı odadaysa zinadır!' | GAZETE VATAN
olurmu öyle şey ya nerden çıkardın))) kadın ile erkek geceyi aynı evde gyada otelde oadasında geçirildiği ispatlanırsa bu aldatma olrak kabul ediyor danıştay
Sen bu haberi nasıl görmezsin
'İki erkek aynı odadaysa zinadır!' | GAZETE VATAN
Kendisi bi erkeğin gözüne bakmamiş (sanırım) Seda'nın programında öyle bişiler zırvalıyordu.Bulur o kadın mezhebi geniş belkidebu kadını kim başımıza musallat etti ya ota .. yorum yapıyor. kocasına o 3 tanede hatun bulsmadan başka yorum yapmasın)))))
Kendisi bi erkeğin gözüne bakmamiş (sanırım) Seda'nın programında öyle bişiler zırvalıyordu.Bulur o kadın mezhebi geniş belkidebu kadını kim başımıza musallat etti ya ota .. yorum yapıyor. kocasına o 3 tanede hatun bulsmadan başka yorum yapmasın)))))
Kendisi bi erkeğin gözüne bakmamiş (sanırım) Seda'nın programında öyle bişiler zırvalıyordu.Bulur o kadın mezhebi geniş belkide
- - - Ekleme - - -
Kendisi bi erkeğin gözüne bakmamiş (sanırım) Seda'nın programında öyle bişiler zırvalıyordu.Bulur o kadın mezhebi geniş belkide
konu nereye gelmiş kim kimle hangi odada geceyi geçirmiş
ben düzelticem şimdi birazdan krem hakkında olucak konu ;hayır. ok kuranımda ayet kuranın emrine göre karşı cinler birbirlerinin gözlerine bakmasın diyor. bu psikolok oldugu için hastaların gözlerine bakıyormuş. bunu kadının dindar olmadıgına delil olarak kulanmak istediler. mezhebi geniş mi bilmiyorum kocasına ikinci hatunu olarak kocasına arkadaşını teklif etmiş))
- - - Ekleme - - -
konu seni bile aştı))))))
hayır. ok kuranımda ayet kuranın emrine göre karşı cinler birbirlerinin gözlerine bakmasın diyor. bu psikolok oldugu için hastaların gözlerine bakıyormuş. bunu kadının dindar olmadıgına delil olarak kulanmak istediler. mezhebi geniş mi bilmiyorum kocasına ikinci hatunu olarak kocasına arkadaşını teklif etmiş))
Kırmızı yeride Seda'da söylemişti izlemiştim o programıMezhebi geniş olmasa arkadaşina teklifte bulunur mu yahu.Hatta "gördüm" diyip teklifi yukseltip şöyle şöyle yorumlucam.Kadının gözü arkadaşinda.arkadaşina böyle birşeyi teklif eden bir kadin bugun yarin kocasinin fantezi isteiğini geri çevirmez bile.O fanteziyide burda yazamam
Adnan Oktar laf söyleyince nasıl kudurmuştu
ama eş olark teklif ediyor 4 hatun hakkından dolayı mehzepten dolayı değil çok dindar oldugundan yani))))))
Alintidir.
Sözlükte "gidilecek yol, gidilecek yer, görüş, doktrin, akım, gitmek ve takip etmek" gibi anlamlara gelen mezhep, dinî bir kavram olarak, kendi içinde tutarlı bir metot ve düşünce sistemine sahip itikâdî ve amelî doktrin manasına gelir.
İtikad:inanma, gönülden tasdîk etme demektir. itikadî konular denilince, iman esasları akla gelir.
Ameli:İşe dayanan, iş üstünde, tatbikî, uygulamalı, pratik.
Doktrin:doktrin (öğreti) : belli bir konuda, bilimsel bir görüşle, aynı hedef ve ilkeler doğrultusunda ortaya atılan düşünceler.
Görüldüğü üzere bayaa geniş bi kadınmiş.Yada dini bayaa genişmiş.Yoksa bizmi dar kafalıyız
bence eş hakkı 4*4 olmalı tercümede hata olmuştur .
yok mehzebbi 8 (kısacagörüş açısı denilebilir)geniş olsa kurandaki 4 eş hakkını böyle salakça yorumlamazdı. normalde kuranda tek eş önerilir ama mecburu durumlarda 4 eşe izin verilir. yani bir kadının eşine kadın tavsiyesi olacak iş değil.
Bence aslında "harem" olarak tercume edilmeliydibence eş hakkı 4*4 olmalı tercümede hata olmuştur .
Anahtar cümle "aslında kadının gözü var kadında".Ama kadın anahtari öyle bi saklamiş ki ara ki bulasın.Bunuda dinle çok güzel üzerini örtmüş.Böyle birşeyi teklif edip bide futursuzca ekranlar karşinda acıkca söyluyorsa ben buna yorarım.
- - - Ekleme - - -
Bence aslında "harem" olarak tercume edilmeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?