Pana Film ve Necati Şaşmaz'dan Dev Anlaşma!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,294
Puanı
1,061
kurtlar-vadisi-pusu-642x320.jpg

Türk televizyon tarihine "Kurtlar Vadisi" dizisi ile geçen Pana Film, uluslararası çapta dev bir anlaşma imzaladı!

Yakın tarihte vizyona girecek Kurtlar Vadisi Vatan projesinin üzerinde çalışan yapım şirketi, ünlü Bollywood yapımcısı Sudhanshu Hukku ile ortak proje anlaşması imzaladı. 2018'de biri romantik komedi, biri de aksiyon filmi olmak üzere 2 farklı film projesi yapacak olan ortaklığın çalışmalara başladığı ve yakın tarihte düzenlenecek bir tanıtım toplantısı ile projelerini duyuracağı belirtiliyor.

Necati Şaşmaz, Cannes Film Festivali kapsamında Hukku ile görüşmüştü. Şaşmaz, Eylül ayında Mumbai'de düzenlenecek Bollywood Fuarı'na da katılacak.​

Necatiyi sevmem, pana filmin hiç bir yapını izlemem. Bollywood'u Hollywood'la kıyaslayıp arada giydirmek istedim ama bollywood'un kalitesi giderek artıyor. Aksiyonu bilmem ama komediyi izlerim. Komedisi bol müzikli bol danslı olursa :A

Valla süpriz oldu; projeler iki dilde yazılıp çekilecek iki ülkenin ünlü oyuncuları yer alıcakmış, bakalım nasıl bir hikaye anlatacaklar özellikle aksiyon filmini bekliyorum kulağa hoş geliyor nasıl bir iş çıkacağıda merak konusu

Nasıl bir iş yapacaklar acaba?Çok farklı bir şey olur.Ortası olmaz ya rezil ya vezir olur Necati abimiz:A

vay vay vay demek ki cannes film festivaline boşuna gitmemiş usta bazıları gibi hava cıvaya değil ciddi ciddi iş görmüşler ama bize kurtlar vadisi lazım be usta romantik komedi falan boş işler yine de sonuna kadar destekliyoruz özellkile aksiyon filmine kesin giderim