Pana Film Tutturamamaya Devam Ediyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,166
Puanı
1,061
Pana Film in tutmayan işlerini daha önce anlatmıştık.O günden bugüne değişen bir şey yok.Şirketin tek tutan işi var:Kurtlar Vadisi...

Son olarak 2012'de Kurt Kanunu ve Yol Ayrımı ile hüsrana uğrayan Pana,şimdi de Ben Onu Çok Sevdim dizisi ile ilgili sıkıntı yaşıyor.

Dizi açıkta kaldı.Sezon sonuna gelinmesine rağmen daha 1.bölüm fragmanı bile yok.

Durumun nedeni nedir bilinmez ama tahmin etmek zor değil:2004'ten beri yaptığı 11 diziden sadece birini tutturan şirkete kanallar güvenmiyor belli ki.
Tutmayan bu işlerde çok sayıda dönem dizisi var Ben Onu Çok Sevdim gibi.
Diğer pana dönem dizileri gibi tarihi yanlış aksettirilip izleneme derdine de düşmüş olabilir kanallar.
Çok iddaalı kadrolara rağmen tutmayan ve kaldırılan işler hepsi.

Diğer neden maddi sıkıntı olabilir.Dönem dizisi çekmek maliyetlidir.
Kurtlar Vadisi'nin sık sık kanal değiştirmesine bakarsak Pana'nın ekonomik anlamda anlaşılması zor bir şirket olduğunu görebiliriz.
Kanala da fazla bir şey kazandırmıyor galiba Pana işleri.

Bu gidişle Pana Film tv tarihine baktığımzda sayılan ilk 10 yapım şirketi arasına bile giremeyecek...

Pana Film'in dizilerini tutturmasını isterim yoksa Kv hep devam edecek

valla siz epey bir zaman daha üzüleceksiniz bu reytinglerle vadinin biteceği yok

Halk tarih dizilerine sıcak bakmıyor.Onlara harem hayatı olsun.

Tek bir diziyle kazançlarını elde ediyorlar, bu da bir başarı..

Pana Film'in dizilerini tutturmasını isterim yoksa Kv hep devam edecek

daha çok beklersin almila necati gerçekten ölene kadar vadi devam edicek belki senin çocukların büyüdüğünde bile bu dizi devam edicek

O dizilerden birisi bile tutsaydı yayından kaldırılması uzun sürmezdi.

Ben Onu Çok Sevdim ile risk alıyor Pana.

Ben onu çok sevdim'e bi bakarım.o AB'lik bi iş.