Pana Film Sitesi Yenileniyor

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,769
Puanı
1,060
Türk televizyon tarihinin en büyük yapımı olan Kurtlar Vadisi,Kurtlar Vadisi Terör,Kurtlar Vadisi Pusu ve Türk televizyon tarihinde isimlerini duyurmuş Ekmek Teknesi,Eşref Saati,Halil İbrahim Sofrası,Yol Ayrımı ve Ben Onu Çok Sevdim gibi dizilerin yapımını üstlenen ve sinema filmleri olan Kurtlar Vadisi Irak,Kurtlar Vadisi Gladio,Kurtlar Vadisi Filistin gibi projelerin yapımcılığını üstlenen Pana Film sitesini yenileme kararı aldı. Siteye girenler bu müthiş video ile karşılaşıyorlar:

Pana Film'in sitesinin yeni alacağı hal Vadi izleyicileri tarafından merakla bekleniyor..

kurtlarvadisi.com
ve pana film siteleri yenileniyor müthiş birşey olacapından eminiz intro harika müzik süper

inşallah aga o forum efsanedir ya bölümden sonra çökerdi yoğunluktan inşallah eskisi gibi olur oraya giderim ben :D

sana katılıyorum panafilm forum süperdi benim bilgisayarımı
açar açmaz ilk girdiğim site oluyor bende foruma girerim inşallah

ne zaman açılacak acaba bir bilgi varmı

sana katılıyorum panafilm forum süperdi benim bilgisayarımı
açar açmaz ilk girdiğim site oluyor bende foruma girerim inşallah

ne zaman açılacak acaba bir bilgi varmı
siteye gir orada şu kadar gün saat dakka kaldı diye yazıyor :D

Yapım şirketleri bu tür yeniliklere açık olmalı ve sitelerini yenilemeli. Pana Film bu yönde iyi bir site olacak. Mesela sitede dizilerin eski bölümlerini yayınlanırsa eğer, işte o zaman site yoğun bir ilgiyle karşılanır. Forum ilgiyle karşılanıyor ama işin içine bir de normâl forum girince, daha bir iyi olur. :)