Bence cookies'e genel bir ön yargı var. Ben keyifli buldum. Harika, şahane değil belki ama cookies'in önceki yazdıklarından daha iyi ve akıcı. Kaldı ki daha 1.bölümKomik?
Bence komik değil fazla.
Bence cookies'e genel bir ön yargı var. Ben keyifli buldum. Harika, şahane değil belki ama cookies'in önceki yazdıklarından daha iyi ve akıcı. Kaldı ki daha 1.bölümKomik?
Bence komik değil fazla.
Bence bölümün çoğu saçmalık.Bence cookies'e genel bir ön yargı var. Ben keyifli buldum. Harika, şahane değil belki ama cookies'in önceki yazdıklarından daha iyi ve akıcı. Kaldı ki daha 1.bölümBir de @cookies yazı düzenine de sonunda dikkat etmiş.
Okumadin sanirim. ALI =Ali Agaoglu bu dizide 😉Ali'de her gördüğüne para dağıtıyor.Yoksa bu Ali bizim Ali Ağaoğlu mu?
Bence bölümün çoğu saçmalık.
TesekkurlerBence cookies'e genel bir ön yargı var. Ben keyifli buldum. Harika, şahane değil belki ama cookies'in önceki yazdıklarından daha iyi ve akıcı. Kaldı ki daha 1.bölümBir de @cookies yazı düzenine de sonunda dikkat etmiş.
Beğenmeyen okumazmüthiş(!) olarak algılıyorsan. Ben zaten benim yazdıklarıma 10 Numara demiyorum.cookies post: 1434587' Alıntı:Okumadin sanirim. ALI =Ali Agaoglu bu dizide )
- - - Ekleme - - -
senin yazdiklarin cok muthis (!)
- - - Ekleme - - -
Tesekkurler
- - - Ekleme - - -
@xemrexxx
007At post: 1434646' Alıntı:Beğenmeyen okumazmüthiş(!) olarak algılıyorsan. Ben zaten benim yazdıklarıma 10 Numara demiyorum.
O zaman daha iyi şeyler yaz. İllah erotik yazmana gerek yok.cookies post: 1434672' Alıntı:Bende kendi yazdiklarima 10 numara demiyorum.Vakit dolsun diye yaziyorum
007At post: 1434682' Alıntı:O zaman daha iyi şeyler yaz. İllah erotik yazmana gerek yok.
Hayir tabikide.Bu günümuzde geciyor. @destere li olan gecmis zamandaaaa bundan kopya çekmişsin pamuk prenses destereyi
ne alaka şimdi ?Oh anasını satımmercimek girmiş fırına ay aklıma eski sevgilim geldi
Amann boşver işte eski anılar depreşti bizler mercimeği fırına veremeden olay kopuyorne alaka şimdi ?
Naptiniz lo eski sevgilinizle.Bu sozlerden sonra aklina geldiOh anasını satımmercimek girmiş fırına ay aklıma eski sevgilim geldi
Ahh ahh ne guzel anilarin var seninde masallah 😉Amann boşver işte eski anılar depreşti bizler mercimeği fırına veremeden olay kopuyor
Naptiniz lo eski sevgilinizle.Bu sozlerden sonra aklina geldi
Olayı anlamışsın ahh ahhAhh ahh ne guzel anilarin var seninde masallah 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?