Pamela Anderson: "Tecavüze Uğradım"

bukadar rahat anlatması beni braz şüpheye düşürdü açıkcası oılayın tecavüz lup olmadığında braz kararsız kaldım (b)(b) ama ne olursa olsun 12 yaşındakı halinden bahsediyor bu kesinlikle affedilemez bari çocukların üstünden çekin pis elllerinizi allah belalarını versin ne diyim başka :ppp::ppp::ppp::ppp:

@sokak sanati küçükken olmasa bile kıyafetleri nasıl giyindiği kimseyi ilgilendirmez asla bu bir tecavüz açıklaması olamaz ki tecavüzün açıklaması olmaz zaten

Yorumlara bakiyorumda Avrupada kizlar neredeyse yari ciplak dolasiyor kimse umursamiyor tacizi gec rahatsiz bile edecek sekilde bakilmiyor kizlarin arkasindan. Bizim ülkede bazi insanlar tarafindan taciz sebebi olarak acik giyinmeleri gösteriliyor sonra vay efendim neden gericiyiz.

Çocukken bu durumun yaşanması çok üzücü. Hoş büyükken de aynı şekilde. Bir kadın için çok iğrenç bir durum. Böyle insanlara kesin hüküm koyulmalı ve cezası verilmeli.

@sokak sanati küçükken olmasa bile kıyafetleri nasıl giyindiği kimseyi ilgilendirmez asla bu bir tecavüz açıklaması olamaz ki tecavüzün açıklaması olmaz zaten

Ben şimdiki halini şey yapmıştım yolları belli bunların o nedenle pek umursamaz demiştim ama haberi okumadım işte okuyunca pişman oldum ve sildim zaten.:(

Bende öyle düşündüm.İnsan aksine bunu kimseye anlatmak istemez.Psikolojik bir sıkıntı yaratıyorsada psikoloğa falan başvurur.

Herkes Pamela Anderson'u iyi biliyor zaten. O yönden hiç sıkıntısı olmaz. Bir kere yabancı ülkelerde genelde utangaçlık diye bir şey olmuyor. Gerekirse gündeme bile gelmek için bu tarz açıklamalarda bulunabilir. Bir de ünlüysen, şaşırılacak yanı yok. Lindsay Lohan mesela geçenlerde birlikte olduklarının listesini açıklamıştı. Gündeme gelmek için yapmayacakları yok yani. Bunlar sıradan şeyler. Ülkemizde olsa sıradan olmazdı tabi ki. Ülkemizde böyle açıklamalar yapılmaz. İyi karşılanmaz yani.

Herkes Pamela Anderson'u iyi biliyor zaten. O yönden hiç sıkıntısı olmaz. Bir kere yabancı ülkelerde genelde utangaçlık diye bir şey olmuyor. Gerekirse gündeme bile gelmek için bu tarz açıklamalarda bulunabilir. Bir de ünlüysen, şaşırılacak yanı yok. Lindsay Lohan mesela geçenlerde birlikte olduklarının listesini açıklamıştı. Gündeme gelmek için yapmayacakları yok yani. Bunlar sıradan şeyler. Ülkemizde olsa sıradan olmazdı tabi ki. Ülkemizde böyle açıklamalar yapılmaz. İyi karşılanmaz yani.
Türk halkı bu konularda asla taviz vermedi inşallahta vermez.Bunun adı gericilik değil ahlaktır,edeptir.Tecavüz iğrenç birşey ama bunu medyayla paylaşmak tecavüzden daha mide bulandırıcı.

Türk halkı bu konularda asla taviz vermedi inşallahta vermez.Bunun adı gericilik değil ahlaktır,edeptir.Tecavüz iğrenç birşey ama bunu medyayla paylaşmak tecavüzden daha mide bulandırıcı.
Geçmişe ahlak yönünden bağlı kalındığı taktirde, bu tür şeylerle karşılaşılmaz. Dış dünyaya örnek almamız gerekli ama bu yönlerini değil tabi ki. Bilim yönünden, fen yönünden örnek alınmalı. Bir de diyorlar; "tahrik ediyorlar." Sen uçkuruna sahip çık, her türlü şeyin üstesinden gelirsin. Mesele tamamen bilinçli olmaktan geçiyor. Burada Pamela Anderson tamamen bilinçsizce, tamamen gündeme gelmek için böyle bir açıklama yapıyor. Bilinçli bir insan, böyle bir yaşantısını tamamen bertaraf etmeye çalışır.

Tipi güzel değilmiş beğenmedim :D Bir Ayşe Çiğdem Batur ya da bir Erica Durance değil :D
Çocukken tecavüze uğramış insanlar bunu açık açık söylyebilir mi ya belli zaten gündeme gelmek için söylemiş :D

Tipi güzel değilmiş beğenmedim :D Bir Ayşe Çiğdem Batur ya da bir Erica Durance değil :D
Çocukken tecavüze uğramış insanlar bunu açık açık söylyebilir mi ya belli zaten gündeme gelmek için söylemiş :D
Gerçekten Pamela Anderson'u kıyaslama mı yaptın? Kadının yaşı olmuş 46, bir garip yani. Kıyaslama yaptığın diğer iki ünlü isim ise, 30'lu yaşlarda. Hem yaş itibariyle kıyaslama çok ilginç. Pamela Anderson bambaşka bir olay. Karşılaştırdığın isimlere göre farklı. Ayşe Çiğdem Batur güzelliğiyle; Erica Durance ise, hem güzelliği ve hem de fiziğiyle ön plana çıkıyor. Bu isim ise, çok daha başka. Gördüğüm en ilginç kıyaslamalardan biri. İyi güldürdün. :D