2020 Palmer - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
47,949
Puanı
1,060

Palmer.jpg

Palmer

Tür:
Dram
Süre: 110 dakika

Yönetmen: Fisher Stevens
Senaryo: Cheryl Guerriero

Oyuncular:
Justin Timberlake
Ryder Allen
Alisha Wainwright
Juno Temple

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 7.3/10
Metacritic: 53/100

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Yılın hoş sürprizlerinden biriydi. Konu güzeldi. Küçük çocuk çok iyi seçilmiş, Justin Timberlake de kariyer performansı sergilemiş. Herkese rahatlıkla önerilebilecek filmlerden. (Transfobikler hariç olabilir. :A)

Tam yorum: Palmer

7.5/10

• Güldürdün
Reactions: kerem
Beklediğimden daha iyi bir film çıkmış ortaya. Justin Timberlake ve küçük çocuğun performansları şahaneydi. Hele ki Palmer'ı polisler götürürken küçük Sam'in oyunculuğu zirve yaptı, film adına çok başarılı bir seçim olmuş.

Büyükanne epey erken öldü keşke biraz daha izleyebilseydik ama olaylar onun ölümünden sonra hız kazandığı için bu kadar erken öldü sanırım. 12 yıl hapis yatmış adam küçük çocuk sayesinde evcilleşti ve bir baba oldu. Filmin mutlu son ile bitmesine sevindim. Sam karakterine yazılan senaryonun gerçeğini küçükken bende yaşadım. Sam gibi makyaj yapıp, kız çocuk kıyafetleri giymedim fakat sırf mutfak gereçleriyle oynayıp, diğer çocuklarla futbol oynamadığım, yaradılışımdan ötürü böyle olduğum için çok itilip kakıldım bu sebepten filmi gözlerim dolu bir şekilde izledim. İnsanlar gerçekten çok acımasız.

8/10