Padişah Torunu: "Muhteşemde Yanlışlar Devam Ederse Dava Açacağız"

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Padişah torunlarından Abdulhamit Kayıhan Osmanoğlu, Muhteşem Yüzyıl Hakında açıklamalarda bulundu:

"Muhteşem Yüzyıl doğruları anlatmıyor. Ben yayından kaldırılma taraftarıyım. Yanlışlar yapılmaya halen devam ediyor. Bizde e ailecek izlememeye çalışıyoruz. Dizinin En kısa zamanda tarihi düzgün bir şekilde anlatılması istiyoruz. Muhteşem Yüzyıl dizisinin kaldırılması için bir gayret içinde olmasak da ilerleyen zamanlarda böyle yanlış yapmaya devam ettikleri sürece girişimlerde bulunacağız ve gerekirse dava açacağız" dedi.

cümle öyle değil ama kopya olmasın diye değiştirdim. adamlar izlemeden dizinin yanlış olduğunu nasıl anlasın yahuu tabiki ailelerini dedelerini anlatan birşeye kimse kayıtsız kalamaz

. benim yazımda hatanın sadece ben farkettim diye bişey yok. senaristlerin bu kadar büyük hatayı nasıl yaptığını sorguladım. ben diziyi izlemeden bile fark ettıysem izleyenler bu ne la demesini bekledim
lakin senden başka kimse dememiş :smile:)))))))))))

Sen anlarsın ama :) :)

bence izlerken mutlu ve mesutlar tayyip kadar rahatsızda olmamışlar padişah torunu ama tayyipten daha hoşgörülü tayyip kendisini ilgilendirmeyen konuda safsata üretiyor bu adam demokrasiyi içine sindirmiş bir adam açıklama normal bir açıklama ama dizi için herhangi bir sorun teşkil etmiyor herkes gibi fiktrini söylemiş ve izlediklerini bilmekte beni mutlu etti adam kaliteden anlıyor :)

. benim yazımda hatanın sadece ben farkettim diye bişey yok. senaristlerin bu kadar büyük hatayı nasıl yaptığını sorguladım. ben diziyi izlemeden bile fark ettıysem izleyenler bu ne la demesini bekledim

ağa yanlış yere mi yazdın bu yazıyi sanki :)))))))) konuları karman corban etmısın :))))))

:)))))))))))))

cidden berkan hatlar karışmış sayfa yanlış sayfa :))))

Hayır hatlar karışmadı. :D
Beyazsoy "Ben Myyi izlemeden hatayı buldum" demişti. (Firuzenin boynundaki dövme ile ilgili) Şimdi de "Adamlar izlemeden dizinin yanlış olduğunu nasıl anlasın yahuu" dedi. Ben de sen anlarsın dedim :D Sorun yok yani :D

Hayır hatlar karışmadı. :D
Beyazsoy "Ben Myyi izlemeden hatayı buldum" demişti. (Firuzenin boynundaki dövme ile ilgili) Şimdi de "Adamlar izlemeden dizinin yanlış olduğunu nasıl anlasın yahuu" dedi. Ben de sen anlarsın dedim :D Sorun yok yani :D

ızlemeden derken tamamını ızlemeden dedim. bir kaç sahne daha doğrusu en iyi bölümde ki ozetten ve burdaki yorumlara bakarak buldum. yoksa asla tamamını ızleyemem izleyecek kadar da kafayı sıyırmadım :)))))))))

Başbakan Söyledi MY Patladı Allahım Ya :)
Bu Zamana Kadar Padişah'ın Torunu Uyuyormuymuş Başbakanın Oyunları Hep .

herşeyi değil de tek şeyi anlatsın bari be aga hepsi yalan dolan saçmalık rezillik dizide

Başbakan Söyledi MY Patladı Allahım Ya :)
Bu Zamana Kadar Padişah'ın Torunu Uyuyormuymuş Başbakanın Oyunları Hep .

bu adamlar daha bu hükümete kadar ülkeye gelmeleri bile problemdi. hepside başka ülkenin vadaşları daha yeni türkiye vadandaşı olma hakkı verildi. adamlar seslerini çıkarmaya korkuyorlardı. başbakanda güç alarak tabiki ki konuşacaklar

bu dizi israilin medya üzerindeki oyunlarından biri elde ettikleri gelir israil istihbarat servisinin kasalarında

bu dizi israilin medya üzerindeki oyunlarından biri elde ettikleri gelir israil istihbarat servisinin kasalarında

her taşın altında israili aramayı bırakalım hayat komplosuz daha güzel :))

- - - Ekleme - - -

Başbakan'ın karıştırmadığı iş yok.Osmanoğlu da ondan cesaret alıyor.Muhteşem Yüzyıl bugüne kadar değinilmeyen cariyelik sistemine çok güzel eleştiri yapmıştır.Dizi zaten her şeyi gerçekteki gibi anlatmak zorunda değil.

katılıyorum adamın burnunu sokmadığı bir fok yok :)

Bence bu en dogal haklari! Bebim dedem hakkındada gercekleri anlatmayan bir dizi yaosalar bende karşı çıkardım