Hayatım forumun en yetenekli entrikacısı olarak tabi ki farkımı ortaya koyacağım
Ayrıca Burak için de thanksssçok makbule geçti
Forumun en yetenekli entrikacısı olarak @xemrexxx in tahtına göz mü diktin
Hayatım forumun en yetenekli entrikacısı olarak tabi ki farkımı ortaya koyacağım
Ayrıca Burak için de thanksssçok makbule geçti
Onun entrikadaki tek amacı herkesi yatağa atmak bnmkilerin amacı çok çeşitli bir kere.ssForumun en yetenekli entrikacısı olarak @xemrexxx in tahtına göz mü diktin
Tabi canım, sen international falan takılıyorsun. O daha dünkü şeyOnun entrikadaki tek amacı herkesi yatağa atmak bnmkilerin amacı çok çeşitli bir kere.ss
o kenar dilberinin doğru dürüst okuma yazması yok be ne entrikacısıForumun en yetenekli entrikacısı olarak @xemrexxx in tahtına göz mü diktin
Videonun 1.38.dksına ilerletOnun entrikadaki tek amacı herkesi yatağa atmak bnmkilerin amacı çok çeşitli bir kere.ss
Tabi canım, sen international falan takılıyorsun. O daha dünkü şey
Tebrikler hemşerim.Hep söyledim halada söylüyorum bu forumda dahada aktifleşmesi gereken isimlerin başında yer alıyorsun. Hem daha seni MS'de şampiyon yapacağız, unutmadım onu.
Serçe'nin benim için en değerlisi gelsin sana.
Umarım Sezen Aksu'yu nu şarkıyı neden yazdığını biliyorsundur.Adını Feriha Koydum sağolsun bu şarkıyı duymuştumTeşekkür ederim yavrum 😎
Umarım Sezen Aksu'yu nu şarkıyı neden yazdığını biliyorsundur.
Neden bu şarkıyı kullanmadın o zaman?Music Survivor için araştırırken bakmıştım, Sivas'taki otel olayına yazılmıştı galiba.
Neden bu şarkıyı kullanmadın o zaman?
O değilde Kalp Atışı, Feriha, Fazilet derken hep aynı dizileri izlemişiz senle.Tutuklu'yu duymadım diyenler varken bu şarkının pek şansı yoktu. Dua değil ama Son Bakış'ı kullanmak isterdim. İdam edilen bir çocuğa yazılmış ve ben maalesef Kalp Atışı ile duydum şarkıyı
O değilde Kalp Atışı, Feriha, Fazilet derken hep aynı dizileri izlemişiz senle.
Tam üstüne bastın, değerimi bil ona göre.Ruh ikizimi mi buldum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?