Ozan Tufan Fenerbahçe'den Ayrıldı

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,140
Puanı
1,060

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan, Premier Lig'e transfer oldu!

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan, Premier Lig ekiplerinden Watford'a satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. 2015 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan, geçtiğimiz sezon 41 maçta forma giydi 6 gol atıp 10 asist yapmıştı. Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'deki genel performansı ise, 174 maçta 21 gol 24 asist.

https://twitter.com/x/status/1428281097004195841

@Dosi'nin haberi açması çok sürpriz oldu, beklemiyordum. Tam açarken açtı.

Reactions: Dosi
@Dosi'nin haberi açması çok sürpriz oldu, beklemiyordum. Tam açarken açtı.
Sürpriz değil aslında. Ben zaten açıyordum arada ama sen bana o lafları dedikten sonra bir süre mola vermiştim. Geçen artık sahalara geri döneceğimi yazmıştım. Bundan sonra kapışmalarda olurum
@Tolstoyevski

Durulman daha iyiydi. Senin alanın daha çok müzik olduğu için, tek rakibim @emreemreu ya da @Tolstoyevski idi. Şimdi bir de sen çıktın karşıma spor konusunda. Konu da açamayacağız bu gidişle.
İlgi alanına göre açıyordun genelde ama, genelde müzik konuları. Şimdi spor da gelecek.

Hâlâ beni gömüyor
@Tolstoyevski @xdragxx

Spor, müziğe göre daha ilgi alanım. Müzik sadece forumda o kısım boş diye el atmıştım. 3-4 sene öncesine kadar türk pop müziğine bile hakim değildim.
Spor ise çocukluğum spor ile geçti. En çok yaptığım spor alanı ise futbol (oynadığım). Sadece Üniversite zamanı bir kaç sene herşeye ara verdim.
Bundan sonra sen böyle dedikçe ben daha çok sarılırım

İsveç öyledir İrlandada kadınlar futbolla ilgileniyor @Dosi

Reactions: 12.Adam and Dosi

@Dosi futbola hepimiz kadar ilgili, çocukluğu dahi futbol oynayarak geçmiş mahallede, okulda. Burcu Esmersoy misali çoğu kadın da futbola ilgili olabiliyor sonuçta

Seni görmüyorum, yorum yapmıyorsun çok fazla, ondan sanırım.
Ayrıca sporu yapmak ayrı, izlemek ayrı, sanırım izlemiyorsun çok fazla.
Müziğin yanında spora da hakim olman lazım.

@Dosi futbola hepimiz kadar ilgili, çocukluğu dahi futbol oynayarak geçmiş mahallede, okulda. Burcu Esmersoy misali çoğu kadın da futbola ilgili olabiliyor sonuçta
Futbolla ilgili de, oynamış sonuçta. İzlemek ve yorumlamak önemli olan oynamanın yanı sıra.

Fenerbahçe maçlarını kaçırmıyor genellikle, milli maçlar keza öyle.
Ama futbol dönemi yeni açıldığı için yazın durulmuştuk orası normal
@Dosi

Reactions: Araf and Dosi
İzliyorum ama o an canlı izlemeyi tercih etmiyorum lig maçlarını. Stres yapıyorum kendimi kaptırıyorum çünkü

Yorum konusunda ise ben tartışmalara çok girmiyorum ama nerdeyse her fener, GS maçları yorum yazıyorum.
------

@Dosi
Dizi izlerken bile her bölüm yorum yapmayan biriyim
üşeniyorum

@Dosi
İlginçmiş, pek görünmüyor maçlarda da. Ben mi görmüyorum nedir.

İzle izle, bir şey olmaz. İzle ve yorumla. Haber konusu açmaktan farkı yok izleyip yorum yapmanın. Strese de sokmaz, hiçbir şey olmaz.

Ayıp, günah şu çocuğa daha güzel bir veda mesajı yazamadınız mı?

Yorum yaparken dikkatini çekmediğim için kusura bakma
@Tolstoyevski

Premier Lig'de Ozan-Etebo-Kucka orta sahası izlemek garip olacak. Üç ismin de Süper Lig'deki performansları hep tartışmalı olmuştu.

Bana göre bu transfer Ozan'ın son şansı. Aslında bu hamleyi Bursa'dan hemen sonra yapması gerekiyordu ama hâlâ onun için geç değil. Umarım bu şansı iyi değerlendirir.

Hepimiz biliyoruz zorunlu satın alma opsiyonu olduğunu
Zorunlu olmasına zorunlu da, şöyle bir eurolar görelim yanında gelecek sezon, o zaman gitmiş sayarız. Gerçi kulüp çoktan gitti moduna girmiş bile ama belki iyi bir veda videosu çekerler. Gökhan Gönül'e de böyle demiştin erkenden, sonrasında video geldi hemen.

Reactions: xdragxx
Değerinin altında bir bedele transfer. Ben başarılı olacağını düşünüyorum. Ozan, Türkiye`nin son yıllarda yetişdirdiği en iyi futbolculardan biri.