Ozan Osmanpaşaoğlu 'Beni Böyle Sev' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407612764.jpg

TRT1'in fenomen dizisi Beni Böyle Sev'e yeni bir oyuncu dahil oldu!

Yapımcılığını BSK Yapım'ın yaptığı başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç, Yusuf Akgün ve Burcu Altın gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Beni Böyle Sev'e, Kalbim Seni Seçti ve Güneşi Beklerken dizileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ozan Osmanpaşaoğlu dahil oldu.

Beni Böyle Sev Eylül'de TRT1'de!

Kalbim Seni Seçti'de çok iyiydi özellikle. Daha sonra Güneşi Beklerken'de kitlesini arttırdı. Beni Böyle Sev'e yakışabilir ve daha da kitlesini arttırabilir. :)

bu oyuncuları toplayıp yeni bir genclik dizisi neden yapmamıslarda eni böyle seve toplamıslar bunları beni böyle sevin senaryosu bolzulcuaktır bence ben olsam toplardım bunları yeni bir genclik dizisi yapardım 🙂🙂

Çok baarılı bulduğum ve izlemesi zevkli bir isim.:D Kötü olmuş izlemeyeceğim bir işte yer alması.:(

Vay Aksel. :D Keşke izleyebileceğim bir dizide oynasaydı diziye baya katkı sağlar. :)

bu oyuncuları toplayıp yeni bir genclik dizisi neden yapmamıslarda eni böyle seve toplamıslar bunları beni böyle sevin senaryosu bolzulcuaktır bence ben olsam toplardım bunları yeni bir genclik dizisi yapardım 🙂🙂
Sonuna kadar katılıyorum beni böyle seve katılan 3 oyuncuyu başrol yapardım yan kadroyuda buurdum ajanslardan sonra al sana yepyeni bi dizi bbs düşcek bnce dahada acun var karadayı var star dizisi var kanal d dizisi var bunlar varken bbsye bakılmaz zaten 1 lere düşmüştü..

Sonuna kadar katılıyorum beni böyle seve katılan 3 oyuncuyu başrol yapardım yan kadroyuda buurdum ajanslardan sonra al sana yepyeni bi dizi bbs düşcek bnce dahada acun var karadayı var star dizisi var kanal d dizisi var bunlar varken bbsye bakılmaz zaten 1 lere düşmüştü..
yan oyuncuya egrek yok zaten bu diziye gelen yeni oyuncular rahat 1 dizi kadrosunu doldurur
gerçi trt için reytig çokta önemli olmasa gerek 2 ortalama ile bile devam edebiliyorlar🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy