Ozan Güven 'Jet Sosyete'ye Konuk Oluyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,636
Puanı
1,061

TV8'e transfer olan komedi dizisi Jet Sosyete'ye sürpriz konuk!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan ve Şahin Irmak'ın paylaştığı yapımın yeni sezon ilk bölümüne son olarak 'Fi'de rol alan Ozan Güven konuk olacak.

Başarılı oyuncu, dizide İlayda ve Alara'nın babası olan, zengin iş adamı Levent Çıkrıkçıoğlu'na hayat verecek.

Jet Sosyete, yeni sezonuyla Perşembe 20.00'de TV8'de!

Keşke sürekli olsaydı ya yakışırdı. Ben baba karakterinin kalıcı olarak gelmesini istiyordum şimdi böyle ağzımıza bir parmak bal çalınmış gibi olacak.
Neyse hiç yoktan iyidir. Merakla bekliyorum.

Baba Ozan Güven mi hiç kıvıramaz Karun kadar zengin rolü gitmez ozana

Her hafta bir konuk olacaksa bunlar iyice batar.

Instagram'daki haber doğruymuş. Asparagas sanıp haklarını yedim adamların.
@xBUGRAx

Çok iyi konuk, bu bölümünü izleyebilirim dizinin Ozan Güven için. Bol bol güldürecektir.

İlerleyen haftalarda Cem Yılmaz'da konuk olur, Acun'un kankalarından sonuçta.
@Aserat

Çok iyi konuk, bu bölümünü izleyebilirim dizinin Ozan Güven için. Bol bol güldürecektir.

İlerleyen haftalarda Cem Yılmaz'da konuk olur, Acun'un kankalarından sonuçta.
@Aserat
Hayret tüm erkek oyuncular için Çukur veya EDHO'ya girsin derdin bu sefer söylemedin. Bence her hafta izle o kadar aksiyonun arasında gülmek iyidir.

Cem Yılmaz zamanında Avrupa Yakası'na konuk olmuştu zaten. Yani Acun'un kankası olmasına gerek yok Gülse isterse çok rahat çağırır.

Günlük Jet Sosyete konusu açılmış yine

Keşke devamlı oynasaydı

Tüm erkek oyuncular için değil yahu, sevdiğim erkek oyuncular izlediğim dizilere dahil olsun isterim tabii. Çoğu da oluyor zaten.
Ama Ozan Güven, Cem Yılmaz gibi isimler komedi dizilerinde harikalar yaratıyor, bu tip oyuncular için düşüncem farklı o yüzden. Zaten Gülse'yi severim, dizisinin oyuncu kadrosu da güzel olsun isterim o yüzden.

Olsun Acun'un kankası olması çağırmasını kolaylaştırıyordur, çok büyüdü Cem Yılmaz Avrupa Yakası zamanlarından beri. Kolay değildir artık kendisine ulaşmak, Acun sayesinde ulaşması kolaylaşmıştır.

Diziyi izleme konusuna gelirsek, düşündüm ama süresi biraz fazla uzun olduğu için üşendim. Zaten tamamlamam gereken bir sürü dizi ve dizi bölümü var. O yüzden böyle ara ara, sevdiğim isimler konuk olunca izlemek daha kolay geliyor.

Bu sezondan başla işte bir şey olmaz.

Muhteşem konuk, fark-ı Acun.