Ozan Güven Hakkında Şok İddia!

Demet Özdemir, Deniz Baysal, Hazal Kaya bildiklerim... İlla ki görmüşlerdir haberi ama, büyük ihtimalle bir şey bekliyorlar...

Demet Özdemir, Deniz Baysal, Hazal Kaya bildiklerim... İlla ki görmüşlerdir haberi ama, büyük ihtimalle bir şey bekliyorlar...
Ben de Hazal Kaya sustu mu diye şaşırdım çok şükür yine sesini çıkarmış
keşke diğer ünlüler de biraz cesaretli olup sesini çıkarabilseler bence o Sözcü'nün görüntüsünden sonra olayın yalan payı kalmadı

Reactions: Emre Ozansoy

Hazal Kaya böyle olaylarla asla susmaz, çoğu olay için de elinden geleni yapıyor. Keşke susmak yerine cesaretli davranıp sesini çıkarsalardı...

Hazal Kaya böyle olaylarla asla susmaz, çoğu olay için de elinden geleni yapıyor. Keşke susmak yerine cesaretli davranıp sesini çıkarsalardı...
İşte bu yüzden Hazal Kaya em sevdiğim oyuncu sadece dizilerde değil gerçek hayatta da çok iyi birisi keşke çıkarsalardı neyse olay hala sıcak umarım ilerleyen zamanlarda olay soğumadan tepkilerini gösterirler...

Reactions: Emre Ozansoy

Evet, Hazal Kaya'nın sevilme nedeni de bu bence. Gerçek hayatta da aşırı duyarlı bazı olaylara.

Umarım.

Reactions: slhttnmtl
Herkes Babil'deki kadın oyunculardan tepki bekliyor ama ben henüz bir şey yazmamalarını anlıyorum çünkü birlikte çalıştığın bir insanın böyle bir şey yapabilecek kadar şeref yoksunu olduğu ortaya çıkması illa ki şok yaşamıştır. Birce Akalay'ın iyi niyetinden de şüphem yok ama 'Ozan'ın yaşadığı acı' kısmı o kadar hatalı bir ifade olmuş ki. Zira o zavallı kızdan başka acı çeken biri yok.