Oha skandal resmen 😱 Umarım çalıştığı bütün projelerden çıkarılır.
Birce Akalay'ın bu duruma sessiz kalacağını sanmıyorum. Olayın ne olduğu belli zaten kesinlikle çıkarılır.Umarım, ama hiç zannetmiyorum.
Birce Akalay'ın bu duruma sessiz kalacağını sanmıyorum. Olayın ne olduğu belli zaten kesinlikle çıkarılır.
Hikaye onun üzerinde dönmediği için çıkarılabilir aslında ama işteZannetmiyorum.
Hikaye onun üzerinde dönmediği için çıkarılabilir aslında ama işte
Keşke...Diziyi izlemediğim için tam bilmiyorum. En kötü yerine başka birini bulurlar çıkartırlarsa.
Oyuncu olarak başarılı bulduğum biri ama gerçekten doğruysa kişilik olarak bayağı sınıfta kalmış demektir.
Oyuncu olarak başarılı bulduğum biri ama gerçekten doğruysa kişilik olarak bayağı sınıfta kalmış demektir.
Bu gibi kişiler hep adaletten, haksızlıktan bahseder de kendilerinde adalet namına bişey yoktur kadın da döverler çocuk da döverler.
Buda mı şerefsiz çıktı...
Umarım gerçek değil gerçekse böyle bir oyuncuyu eskisi kadar sevemeyeceğim
Magazin basını görüntüleri servis etmeli, gerçek ortaya çıkmalı. Ozan Güven'in evinde sabahlıyor magazinciler, bilirse onlar bilir bu durumu.
Üzülerek söylüyorum ki doğru herhalde, Demet Özdemir tanıdığına göre asılsız bir haber üzerinden atıp tutmuyordur.
https://twitter.com/x/status/1278234602805628928
İddialar asılsız olsa keşke, çok üzüldüm ve sinirlendim.
Benim için asla şok edici bir durum değil. Zamanında muhabirlere saldırmasından belli değil mi bu adamın öfke kontrolü sorunu olduğu. Umarım sırf ünlü olduğu için aklanmaya çalışılmaz. Cem Yılmaz, Serenay ve çevresi harekete geçer hemen.
Deniz Bulutsuz'a geçmiş olsun umarım hakkını sonuna kadar arar...
Oha skandal resmen 😱 Umarım çalıştığı bütün projelerden çıkarılır.
Ay Yapım gerekeni yapsa keşke.
Yuh artık birdaha Ozan Güven'i eskisi gibi değil sevmek mümkün değil😡Sözcü paylaşmış, Deniz Bulutsuz'un son hali.
Yuh artık birdaha Ozan Güven'i eskisi gibi değil sevmek mümkün değil😡
UmarımKesinlikle...Umarım yapılması gereken yapılır.
Umarım
Keşke ama vardır belki bir bildikleri tam olayı bilmiyor da olabilirler bu arada Birce Akalay böyle bir şeyi bilip sessiz kalır mı bilemiyorumKeşke dizide ki oyuncular da ses çıkarsa... Özellikle Birce Akalay.
Keşke ama vardır belki bir bildikleri tam olayı bilmiyor da olabilirler bu arada Birce Akalay böyle bir şeyi bilip sessiz kalır mı bilemiyorum
Ben de buradan duydum ve buradan takip ediyorum olayı o yüzden bir bildikleri mi var ya da sessizliği mi tercih ettiler bilemiyorum ben de Birce neden ses çıkarmadı ona şaşırdım tek ses Demet Ödemir'den geldi diye biliyorum başka ses çıkaran ünlü var mı?Mahkeme sonucunu falan bekliyorlardır diyeceğim ama bilmiyorum... Birce bu tarz olaylarda asla sessiz kalmayan birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?