Ozan Güven Hakkında Şok İddia!

Benim için asla şok edici bir durum değil. Zamanında muhabirlere saldırmasından belli değil mi bu adamın öfke kontrolü sorunu olduğu. Umarım sırf ünlü olduğu için aklanmaya çalışılmaz. Cem Yılmaz, Serenay ve çevresi harekete geçer hemen.

Deniz Bulutsuz'a geçmiş olsun umarım hakkını sonuna kadar arar...

Son düzenleme:
Oha skandal resmen 😱 Umarım çalıştığı bütün projelerden çıkarılır.

Oyuncu olarak başarılı bulduğum biri ama gerçekten doğruysa kişilik olarak bayağı sınıfta kalmış demektir.

Bu gibi kişiler hep adaletten, haksızlıktan bahseder de kendilerinde adalet namına bişey yoktur kadın da döverler çocuk da döverler.

Buda mı şerefsiz çıktı...

Umarım gerçek değil gerçekse böyle bir oyuncuyu eskisi kadar sevemeyeceğim

Magazin basını görüntüleri servis etmeli, gerçek ortaya çıkmalı. Ozan Güven'in evinde sabahlıyor magazinciler, bilirse onlar bilir bu durumu.

Üzülerek söylüyorum ki doğru herhalde, Demet Özdemir tanıdığına göre asılsız bir haber üzerinden atıp tutmuyordur.

https://twitter.com/x/status/1278234602805628928

İddialar asılsız olsa keşke, çok üzüldüm ve sinirlendim.

Oha skandal resmen 😱 Umarım çalıştığı bütün projelerden çıkarılır.

Ay Yapım gerekeni yapsa keşke.

Sözcü paylaşmış, Deniz Bulutsuz'un son hali.

Keşke ama vardır belki bir bildikleri tam olayı bilmiyor da olabilirler bu arada Birce Akalay böyle bir şeyi bilip sessiz kalır mı bilemiyorum

Mahkeme sonucunu falan bekliyorlardır diyeceğim ama bilmiyorum... Birce bu tarz olaylarda asla sessiz kalmayan birisi.

Mahkeme sonucunu falan bekliyorlardır diyeceğim ama bilmiyorum... Birce bu tarz olaylarda asla sessiz kalmayan birisi.
Ben de buradan duydum ve buradan takip ediyorum olayı o yüzden bir bildikleri mi var ya da sessizliği mi tercih ettiler bilemiyorum ben de Birce neden ses çıkarmadı ona şaşırdım tek ses Demet Ödemir'den geldi diye biliyorum başka ses çıkaran ünlü var mı?

Reactions: Emre Ozansoy