Ozan Dolunay 'Menajerimi Ara'ya Konuk Oluyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
5cd818e8ec10bb32acba8907.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'ya sürpriz konuk!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapımın gelecek haftaki 14. bölümüne, daha önce 'Tatlı Küçük Yalancılar', 'Zalim İstanbul', 'İyi Günde Kötü Günde' gibi projelerde rol alan Ozan Dolunay konuk olacak.

Dizinin 14. bölüm çekimleri, koronavirüse yakalanan oyuncuların yer almadığı geçici senaryo değişikliğiyle devam ediyor. Menajerimi Ara, yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Star'da!

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Feris :A Yok zaten kadronun kalanında sıkıntı yok da üç önemli karakter olmadan değişik olacak. :(
Evet ama menajerler kurtarır dizinin adı zaten Menajerimi Ara :A Fatih Artman'ın canlandırdığı karakter var o da çok güldürüyor adını unuttum şimdi Fetiş gibi yanlış söylemeyim. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Evet ama menajerler kurtarır dizinin adı zaten Menajerimi Ara :A Fatih Artman'ın canlandırdığı karakter var o da çok güldürüyor adını unuttum şimdi Fetiş gibi yanlış söylemeyim. :A
Çınar :A Ben de menajer odaklı bir bölüm bekliyorum yeter ki üçgen kafalı Beren fazla görünmesin. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
5cd818e8ec10bb32acba8907.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'ya sürpriz konuk!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapımın gelecek haftaki 14. bölümüne, daha önce 'Tatlı Küçük Yalancılar', 'Zalim İstanbul', 'İyi Günde Kötü Günde' gibi projelerde rol alan Ozan Dolunay konuk olacak.

Dizinin 14. bölüm çekimleri, koronavirüse yakalanan oyuncuların yer almadığı geçici senaryo değişikliğiyle devam ediyor. Menajerimi Ara, yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Star'da!

Saçları bi tuhafıma gitti 😅😅

Çok güzel konuk
Saçları bi tuhafıma gitti 😅😅
@Emre Ozansoy star'a konuk oyuncu olarak değil başrol yakışır. :A

Her hafta ünlülerin ve menajerlerinin hayatlarından farklı hikayelerle seyircinin karşısına çıkan #MenajerimiAra’nın yeni bölümüne Ozan Dolunay konuk oluyor. Dolunay, sosyal medya üzerinden konuştuğu bir kadının mesajlarını ifşa etmesi korkusuyla, Feris’e (Canan Ergüder) koşacak.
Enp0SEdXYAEvaH7

Enp0SWaWMAAvJw2

Enp05BLXIAEr8jz

Ben Ozan Dolunay ne ara bu kadar ünlü oldu ona şaşırdım en çok.

Elçin Sangu bu kadae mı amatör de İyi Günde Kötü Günde dizisini kabul etti? Hayır sen Kıvanç'la, Kerem'le, Barış ile başrol oynamışsın, böyle amatör yaz dizisi tadında projeyi neden kabul edersin ki? Acaba bir Kiralık Aşk olacağını mı düşündü?