Ozan Akbaba'dan Kuzey Güney ve Kıvanç Tatlıtuğ Açıklamaları!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,195
Reaksiyon puanı
62,827
Puanı
1,060
Ozan Akbaba’dan eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ozan Akbaba, Senaryo Sohbetleri programında Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtladı!

Ozan Akbaba: "Kuzey Güney müthiş bir işti. Ben payıma düşeni aldım, gönül rahatlığı ile söyleyebilirim." diye konuştu. Bu projede 4 bölüm yer almak için başlayan, ancak 22 bölüm rol alan Ozan Akbaba: "Lan Sümer yediğin dayaktan sıkılmadın mı, seni dövmekten bıkmadık." şeklinde izleyicilerden gelen yorumlara çok sevindiğini, bu tür yorumlarla gurur duyduğunu ifade etti.

Dizideki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ için ise: "Kıvanç'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bunu gözlerimle de gördüm. Yaptığı daha sonraki işlerde de gördüm. Hala aynı fikirdeyim. Bu Kuzey karakterini Kıvanç açmış ki, o kadar güzel karakter çıkarmış ki, insanlar o karakteri çok sevdi." açıklamalarında bulundu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan önce Kuzey Güney dizisinde rol alan Ozan Akbaba dizide Sümer Tezkan karakterine hayat vermişti.
 

Ahmed

Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,151
Reaksiyon puanı
16,026
Puanı
1,060
Magazin gündemi boş o yüzden herkes eski 10-20 yıl önceki şeylerle gündem olmaya başladı :F