Kız bence bu sizin yalının koordinatları- koyduğuna göre beni kaldırmasını istemiyorsun.@xemrexxx
@Forumdash
Kız bence bu sizin yalının koordinatları- koyduğuna göre beni kaldırmasını istemiyorsun.@xemrexxx
Ay yok değil, olsa bilirdim yalı ile alakalı her detay ezberimde.
Baba Candır'da Kore uyarlaması ve TRT dizisiydi.TRT ve uyarlama mı 😱 Ozan Akbaba var diye bakabilirim.
Onu biliyorum da bayağı zaman olduBaba Candır'da Kore uyarlaması ve TRT dizisiydi.
- koyduğuna göre beni kaldırmasını istemiyorsun.@xemrexxx
Bak eski takıntım xemre nasıl da çözmüş olayı
Yanlış konum atmışsın çünkü yalının koordinatları bunlar değil. Bi kere de şaşırt be bunak.Bak eski takıntım xemre nasıl da çözmüş olayıBi kere ona da konum atmiştim
Ben yalının konumu olarak değil seni kaldıracaği dağ olarak attımYanlış konum atmışsın çünkü yalının koordinatları bunlar değil. Bi kere de şaşırt be bunak.
O kadar zekaya sahip olacağını akıl etmediğim için arayıp bakmamam normal.Ben yalının konumu olarak değil seni kaldıracaği dağ olarak attımArayıp bakmadın dimi
Zekan olsaydı akıl ederdinO kadar zekaya sahip olacağını akıl etmediğim için arayıp bakmamam normal.
Önemsemediğim şeyler üzerine akıl yürütmem.Zekan olsaydı akıl ederdin
Zekan olmadiği içi yürütememişindirÖnemsemediğim şeyler üzerine akıl yürütmem.
Zekam olmasaydı elindeki avucundaki her şeyi alıp seni kapının önüne koyamazdım.Zekan olmadiği içi yürütememişindir
Zekan olsaydı seni mağdur etmemek için sana verebileceğim en değersiz şeyleri verdiğimi anlardınZekam olmasaydı elindeki avucundaki her şeyi alıp seni kapının önüne koyamazdım.
En değersiz dediğin şeyleri verdiğin için mi şuan sokaklarda sürünüyorsun, resmen züğürt tesellisi bu yaptığın.Zekan olsaydı seni mağdur etmemek için sana verebileceğim en değersiz şeyleri verdiğimi anlardın
Hangi sokak?En değersiz dediğin şeyleri verdiğin için mi şuan sokaklarda sürünüyorsun, resmen züğürt tesellisi bu yaptığın.
Orasını sen söyle.Hangi sokak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?