Ozan Admin Kaçırıldı SEZON FİNALİ 8. Bölüm

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
Artık Ozan Admin Neferet'in elindedir... Neferet Ozan Admine yapmadık işkence bırakmamakta ve sürekli " Adminliği bana vereceksin. " gibi ifadelerle Ozan Admin'i işkencelerle yıldırmaya çalışmaktadır... Ama Ozan Admin, adminliği bırakmamakta kararlıdır. Neferet sıkılıp hava almaya çıkar...

O sırada içeri gizlice Cenation ve AlemTo sızmıştır!

Ozan Admin: Lan nereden buldunuz beni kurtarın !

AlemTo: Bizi moderatör yaparsan seni kurtarırız.

Ozan Admin: Tamam sizi moderatör yaparım ama beni kurtarın önce!

Ozan Admin, Cenation ve AlemTo'nun Fks14'ün onları admin olunca, süper mod yapma teklifiyle kandırdığını bilmemektedir.

Fks14 onları bir benziklikte beklemektedir. Ve telefonla konuşmaktadır.

Cenation: Bekle! Dinleyelim...

Benzinliğin içine girmişler ama devasa bir kutunun arkasına saklanmışlardı...

Fks14 telefonda birine, Cenation ve AlemTo'yu nasıl kandırdığını anlatmaktadır! Kandırıldıklarını anlayan Cenation ve AlemTo şok olurlar ve oradan Ozan Admin ile kaçmaya çalışırlar. Ama tam o sırada benziklikten alevler yükselir.

Bu olaylar sırasında Neferet de Fks14'ün planını öğrenip siteye yeni üye olan çaylak üye Koyu Bilal ile oraya gelmektedir. Ve yükselen alevleri onlar da görürler.

Bu alevlerden kim sağ kurtulacak ve Ozan Admin kurtulacak mı hepsi yeni sezonda!
 
güzelmiş
çaylak üye koyu bilal gerçekte var mı
 
hacı hikayede bana ne oldu öldüm mü kaldım mı
 
Fks14 seni kullandı ve attı belki yine girersin ilerleyen zamanda
 
fks 14 şunu bil ki intikam acı yenen bir yemektir😱
 
Diziniz komediden, drama doğru gidiyor.
Reytingler fena değil. Forum üzerinde büyük bir fan kitlesi edinmiş. Her bölümünde yeni bir ölüm ortaya çıkıyor. Benimde heyecan ile takip ettiğim dizilerden. OsmanAslan Yapımcılık aracılığıyla tanıştığımız "Ozan Admin Kaçırıldı" yeni sezonda bakalım reytinglerini koruyabilecek mi? Oyuncular yine tek bölümlük mü seçilecek? Günlük mü yayınlanacak haftalık mı?

Benim bir sorum olacaktı "Ozan Admin Kaçırıldı" dizisinin oyuncularına "Aldığınız maaş mı yetmiyor? Her bölüm biri öldürülüyor." Dizinin yapımcısı ve senaristi OsmanAslan'a bir kaç soru sormak istiyorum. "Ozan Admin Kaçırıldı" dizisi için FavoriTV ve siz bir sezon daha el sıkıştınız. Yeni sezonda ne sürprizler bekliyor bizleri. Forumda ilgi büyük diziyi tam olarak belli bir saat ve güne bağlı olarak yayınlanmayı düşünmüyor musunuz? Örneğin hafta içi her gün 15.00 yada Cuma 20.00 vs.
Gerçekten senaryo şeklinde dizi yazıp bizlere sunma fikrini oldukça beğendim. 1. Bölümden beri okuyordum ama diziyle ilgili ilk yorumumu 8.bölümde yapmış oldum.
 
Son düzenleme:
Gerçekten iyi bir sezon geçirdiniz, reytingleriniz tavan yapti! Yeni sezonu sabirsizlikla bekliyorum, sezon finali gerçekten süper olmus!
 

Bu uzun yorumun için teşekkürler... Dizimiz çok ilgi gördü. Gelecek sezon çok daha heyecanlı geçecek. Ve dediğin fikir çok mantıklı hakikaten... Gelecek sezon belli bir gün ve saate bağlayabiliriz. Bu sezon günde 2 sayı çıktı ama normal diziler gibi hafta bir keze indirebiliriz ama daha uzun yazarız
Fikirlerini dikkate alacağız. Hikayeye kimlerin gireceği ise daha belli değil.
 
Yeni sezonun ne zaman başlayacağı belli değil ama en geç bir hafta içinde başlar