xdragxx Süper Emekli Katılım 26 Şubat 2011 Mesajlar 49,702 Reaksiyon puanı 28,425 Puanı 1,060 Yaş 29 Konum ANKARA 7 Temmuz 2011 #21 fks 14 kurtulursan bizi de gör o kadar casusluk yaptık belki arkandaki ben de olabilirim
F Frank Woods Tecrübeli Üye Konu Sahibi Katılım 2 Nisan 2011 Mesajlar 8,075 Reaksiyon puanı 21 Puanı 259 Konum Ankara 7 Temmuz 2011 #22 Lightning Thief' Alıntı: Birşey önermek istiyorum: Diziye aksiyon katmak için değişik şeyler yapabilirsiniz.Sonuçta polis filan eklerseniz bu işin içine daha iyi olur.Bu bir öneri.Ama bu haliylede güzel+video olarakda deneyebilirsiniz... Genişletmek için tıkla ... Diziye polis katmayı düşünmüyoruz Video olarak da denemek planlarımızda yok Fks14' Alıntı: Ozan Admin Kaçirildi dizisi Total'de ve A/B'de zirvede. Total'de 23.54 reyting alirken, A/B'de 25.81 reyting almis. Yakinda ÖBGZ'nin rekorunu kirarsiniz Genişletmek için tıkla ... Evet reyting rekorları kırıyoruz xdragxx' Alıntı: fks 14 kurtulursan bizi de gör o kadar casusluk yaptık belki arkandaki ben de olabilirim Genişletmek için tıkla ... Fks14'ün arkasındaki sen değilsin. 7. ve 8. bölümlerde de henüz katılmayacaksın. Sonraki bölümlerde katılacaksın büyük ihtimalle Son düzenleme: 7 Temmuz 2011
Lightning Thief' Alıntı: Birşey önermek istiyorum: Diziye aksiyon katmak için değişik şeyler yapabilirsiniz.Sonuçta polis filan eklerseniz bu işin içine daha iyi olur.Bu bir öneri.Ama bu haliylede güzel+video olarakda deneyebilirsiniz... Genişletmek için tıkla ... Diziye polis katmayı düşünmüyoruz Video olarak da denemek planlarımızda yok Fks14' Alıntı: Ozan Admin Kaçirildi dizisi Total'de ve A/B'de zirvede. Total'de 23.54 reyting alirken, A/B'de 25.81 reyting almis. Yakinda ÖBGZ'nin rekorunu kirarsiniz Genişletmek için tıkla ... Evet reyting rekorları kırıyoruz xdragxx' Alıntı: fks 14 kurtulursan bizi de gör o kadar casusluk yaptık belki arkandaki ben de olabilirim Genişletmek için tıkla ... Fks14'ün arkasındaki sen değilsin. 7. ve 8. bölümlerde de henüz katılmayacaksın. Sonraki bölümlerde katılacaksın büyük ihtimalle
Cenation Favori Üye Katılım 21 Mayıs 2011 Mesajlar 10,566 Reaksiyon puanı 251 Puanı 454 Konum Ankara 7 Temmuz 2011 #23 4 kişiden biri sizi izliyor hayırlı olsun
emreemreu Süper Mod. Katılım 10 Şubat 2011 Mesajlar 30,293 Reaksiyon puanı 6,858 Puanı 1,060 Konum Türkiye 7 Temmuz 2011 #24 Güzel olmuş panpalar.