samanyolu tv de tek türkiye dizisiyle ünlenmişti o diziyi bilmiyorsan@Çiğdem- bu adam bi yerden tanıdık geliyor kız
Nerelerde oynamis
yok cnm paramparçada oynamadı küçük ağa da oynuyorsamanyolu tv de tek türkiye dizisiyle ünlenmişti o diziyi bilmiyorsan
şuan küçük ağada oynuyor galiba
ama paramparçada oynamış sen paramparçada görmüşsündür kesin bu adamı
aaa o filmmiş paramaparça filminde oynamıs diziyle karıştırmsımyok cnm paramparçada oynamadı küçük ağa da oynuyor
öncesinde stv de tek türkiyede doktor rolünü oynadı
tmm allah seni ne yapmasın kızaaa o filmmiş paramaparça filminde oynamıs diziyle karıştırmsım
yağmurdan sonra polissamanyolu tv de tek türkiye dizisiyle ünlenmişti o diziyi bilmiyorsan
şuan küçük ağada oynuyor galiba
ama paramparçada oynamış sen paramparçada görmüşsündür kesin bu adamı
tek türkiyeyi ne izlerdik yaaa samanyolunu diğer büyük kanallarla baş etmesini sağlayan ilk diziydi tek türkiye bizim okulda herkes izliyordu şivan favorimditmm allah seni ne yapmasın kız
bende izledim ama tüm bölümleri değil ara aratek türkiyeyi ne izlerdik yaaa samanyolunu diğer büyük kanallarla baş etmesini sağlayan ilk diziydi tek türkiye bizim okulda herkes izliyordu şivan favorimdi
tek türkiyeden yada küçük ağadan görmüşsündür cnmİsmini ilk defa duydum. 😱
Tipi fena değilmiş. Birisine de benziyor sanki ama aklıma gelmedi ismi.
İki diziyi de izlemedim.tek türkiyeden yada küçük ağadan görmüşsündür cnm
aaaa ozaman sırlar dünyasından görmüş olabilirsin yada kollama bunlarıda izlemediysen bu adamı başkasına benzettin demektir zatenİki diziyi de izlemedim.
Evet küçük ağada görmüştumsamanyolu tv de tek türkiye dizisiyle ünlenmişti o diziyi bilmiyorsan
şuan küçük ağada oynuyor küçük ağada görmüşsündür kesin
bende sadece tek türkiyede izlemiştim yakışıklı olduğu bile belli olmuyordu oradaTek Türkiye'nin Doktoru iyidir.
Resimler de iyiymiş bu kadar tip var mıydı bu adamda
Benim de sevdiğim bir oyuncudur .
Adam Şekil ...
Hala yakışıklı değilbende sadece tek türkiyede izlemiştim yakışıklı olduğu bile belli olmuyordu orada
Aynen ben de birtek orda izlemiştim.bende sadece tek türkiyede izlemiştim yakışıklı olduğu bile belli olmuyordu orada