Unutulmaz Ozan'ın Ölümü Nihan'ı Delirtiyor! - Kara Sevda

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Star TV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Kara Sevda''nın 35. bölümüyle yayınlanan sezon finali çok konuşuldu. Ozan'ın ölüm haberini alan Nihan delirdi... O sırada Kemal ve Emir arasında da hesaplaşma sürüyor, Emir vuruldu.

Neslihan Atagül'ün oyunculuğu bu bölüm çok konuşuldu. İşte o unutulmaz sahne:

Efsaneyi ara sıra hatırlayalım istiyorum, çok güzel bir sezon finaliydi. :( @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz
Bu dizi unutulmaz bir dizi,bir daha izlerim diziyi fırsatını bulunca ayrıca sezon finali de çok iyiydi bu sahnede izleyicinin içini burkacak bir sahne olmuştu,dizi çok iyi şekilde harmanlanmış,daima izlenilir bir dizi:)

Neslihan Atagül Kara Sevda'da gösterdiği harika performansla Türkiye'nin en iyi kadın oyuncuları arasına ismini yazdırdı. Bu sahnede muazzamdı, gerçekten unutulmaz.

Ozan diye bağırırken azı dişinde ki çürüğü bile gördüm harika oynadı gerçekten.:bhr:

Emir Kozcuoğlu'nu özledim.:(
Çarşamba gecelerini özledim. :(
Bu dizi unutulmaz bir dizi,bir daha izlerim diziyi fırsatını bulunca ayrıca sezon finali de çok iyiydi bu sahnede izleyicinin içini burkacak bir sahne olmuştu,dizi çok iyi şekilde harmanlanmış,daima izlenilir bir dizi:)
Efsaneyi ara sıra hatırlayalım istiyorum, çok güzel bir sezon finaliydi. :( @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz
Aaa yazın ne güzel izlemiştim bu diziyi günde 4-5 bölüm izlediğim oluyordu :Z

Emir tam sevdiğim oyuncu tipiydi zaten :A