Oyunkolik Sayı 2

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
454
Uncharted 3,Türkçe olacak.

Naughty Dog firması tarafından PS3 platformuna özel olarak geliştirilen aksiyon macera oyunu Uncharted 3'ün ülkemizde Türkçe dil desteği ile satışa sunulacağı ve çeviri çalışmalarına başlanıldığı, gerçekleştirilen inFAMOUS 2 tanıtım toplantısında duyuruldu.

Uncharted 3, 1 Kasım'da Kuzey Amerika'da, 4 Kasım'da da Avrupa'da raflarda olacak. İlk Uncharted oyunu, hem oyuncular, hem de otoriteler tarafından beğenilmiş, ancak Uncharted 2'nin gelişiyle birlikte serinin popülaritesi inanılmaz bir artış göstermişti.

Modern Warfare 3'ün 11 dakikalı videousu.

Infinity Ward'un FPS oyunu Call of Duty Modern Warfare 3'ün 11 dakikalık E3 videosu yayımlandı. PC ve konsollar için hazırlanan oyun, kasım ayında satışta olacak. İyi seyirler.

YouTube - ‪Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) E3 2011 Gameplay (HD Quality) - Harbor Mission‬‏

Battlefield 3'ün E3 2011 oynanış videousu.

DICE tarafından geliştirilen FPS oyunu Battlefield 3'ün E3 2011 teknoloji videosu yayımlandı. Frostbite 2 grafik motoruyla hazırlanan oyun, hem fiziksel, hem de görsel olarak çok başarılı. Ayrıca keskin ses efektlerini de unutmamak gerekli. PC, PS3 ve X360 için geliştirilen oyunun yeni videosuyla başbaşa bırakıyoruz sizi. İyi seyirler.

YouTube - ‪Battlefield 3: E3 Frostbite 2 Features Trailer‬‏

Assasins's Creed:R:Revelations'ın İstanbul videousu

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Assassin's Creed Revelations'a ait E3'te yeni bir oynanış videosu yayımlandı. Videodaki oynanışın tamamı Osmanlı dönemindeki İstanbul'da geçiyor. Oyun esnasında halkın kendi aralarındaki Türkçe konuşmalarına ve hatta Ezan sesine bile tanıklık edebiliyoruz. Revelations, konsollar ve PC için yıl sonuna doğru satışta olacak. İyi seyirler.

YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations Gameplay E3 2011‬‏

Far Cry 3 duyuruldu.
Ubisoft, Far Cry serisinin 3 numaralı oyununun geliştirildiğini duyurdu. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen bu yeni macera için, Ubisoft'un Shangai ve Massive stüdyoları da yardımlarda bulunacak. PS3, X360 ve PC için hazırlanan oyunun çıkış tarihi ise, şimdilik 2012 yılı.

İlk Far Cry oyununu Crytek geliştirmiş, ardından yaşanan bazı sorunlardan ötürü Far Cry 2'yi Ubisoft Montreal hazırlamıştı. Bakalım yeni yapım nasıl olacak?

Mass Effect 3 Çıkış Tarihi duyuruldu.

Bu nesildeki en iyi aksiyon RPG oyunlarından birisi olan Mass Effect serisinin son halkası için çıkış tarihi netlik kazandı. EA basın konferansı esnasında Bioware'den Casey Hudson tarafından yapılan açıklamaya göre Mass Effect 3, 6 mart 2012 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Tabii bu duyuru yanı sıra Mass Effect 3'ten yeni tanıtım videoları da kendisini gösterdi. Oyunun belki de en ateşli ara sahneleri ve oynanış anlarını içeren videolarda dünyanın istilası ve koyulaştırılmış aksiyon dikkati çeken ilk detaylar oluyor. Ekranda kendini gösteren devasa robotlarsa oyunun konsolları ne kadar zorlayacağının habercisi.

Son düzenleme:
E3 Haberleri burada yorumlarınızı bekleriz.

Türkiye konsol pazarı %43 oyun pazar %90 artmış bizzat Sony açıkladı öyle oluncada özellikle sony oyunları Türkçe olmaya başladı.

Emeğine sağlık,online oyun da ekleyebilirsin bence

Teşekkürler.Online oyun derken online oyun haberleride mi yayınlayalım eğer istiyorsanız yayınlarım benim için sorun değil

Metin 2,Knight Online,Wolfteam Türkiye gibi oyunların haberlerinide paylaş anlamında söylemiş...

Pek online oyun haberi olmuyor ama olursa anında paylaşırım

Oluyor aslında mesela yeni eklenti paketleri ekleniyor MMORPG'ları onları kastetmiştim

Online oyunlar'a pek ilgim olmadığından dolayı online oyun haberi yazmıyordum ama bugünden itibaren bi haber çıktım mı yayınlarım.