Oyunkolik Sayı 15

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Mayıs 2011
Mesajlar
10,566
Reaksiyon puanı
248
Puanı
454
Konum
Ankara
APB Reloaded The Next Big Thing İle Mi Geliyor?

APB Reloaded blogu The Next Big Thing isimli yamanın geleceği haberi ile yankılanırken bu yamada hakkındaki bilgilere şöyle bir bakalım;

*1.5.2 yamasının 30 Haziran yani bugün çıkması bekleniyor ancak büyük ihtimalle bugünü geçeceği çünkü büyük değişikliklerin zaman aldığı söyleniyor.

* Public Test World sunucusu için 500 kişi seçilecek (henüz belli değil) ve yama tam manasıyla çıkmadan önce bu kişiler tarafından test edilecek.

* Önlerindeki bu bir kaç gün yeni gelecek olan PTW sisteminin kesin olarak oyuna eklenip eklenmeyeceğini belirleyecek.

* Oyun içindeki hataların bir çoğu düzeltilecek.
* Daha fazla görev eklenecek.
* Yeni eşyalar eklenecek.

* Görevlerdeki otomatik parti sistemi daha iyi olacak.


Sony ''PSP Engine'i'' Tanıttı

PSP oyunlarını Playstation 3'e kolayca uyarlamaya yarayan motorun adı "PSP Engine" olarak açıklandı. Sony'den Kentaro Suzuki'nin Tokyo'daki Game Tools & Middleware Forum 2011'de tanıttığı "PSP Engine" PSP oyunlarının PS3'e uyarlanmasında temel motor görevi görüyor.
Sony yetkilisinin açıklamasına göre "PSP Engine"in geliştiricilere sunduğu imkanlar şu şekilde:


* Yüksek kalitede kaplamalar
* Çift analog desteği
* Stereoscopic 3D desteği
* Ad-hoc Party birleşimi
* Ana bellek ve grafik belleği genişlemesi
* Ortak kayıt verileri

Konami'nin Gamescom Oyunları Belli Oldu

Konami, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek olan Gamescom 2011'de hangi oyunlarla yer alacağını açıkladı. Metal Gear Solid 3D: Snake Eater, Silent Hill: Downpour ve Pro Evolution Soccer 2012 firmayı Köln'de temsil edecek yapımlar.


Metal Gear Solid HD Collection veya Metal Gear Solid: Rising gibi projelerle ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Belki Rising'i görme şansımız olmayacak, ama HD Collection'ların da Köln'de olmasını bekliyoruz.
17-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Gamescom Avrupa'nın en büyük oyun fuarı olma özelliğini taşıyor ve dünyanın en büyük firmaları bu fuara katılıyor.

Alan Smith'in FIFA 12'de Bulunacağı Açıklandı

İngiltere'nin eski forvet oyuncusu ve iyi tanınan bir yorumcusu olan Alan Smith'in FIFA 12'de olacağı duyuruldu. Smith, Martin Tyler'a eşlik ederek yorumlarıyla maçlarımıza renk katacak.

FIFA 12'nin kıdemli yapımcılarından David Rutter, açıklamayı yaparken "Alan, güvenilir ve iyi bilinen Martin Tyler ile çalışarak FIFA 12'ye yeni bir bakış açısı getirecek." yorumunda bulundu. Ardından "İngiltere'nin en iyi yorumcularından biri olduğu için muazzam bilgisiyle ve uzman analizleriyle bu sene FIFA'nın en gerçekçi oyununa katkıda bulunacak." şeklinde konuştu.
FIFA serisi, bu sene ilk defa iki İngiliz yayın ekibiyle karşımıza çıkacak. Açıklanan bilgilere göre oyunda 10.000'den fazla diyalog bulunacak, yani tüm yıl boyunca aynı şeyleri dinlediğinizi hissetmeyeceksiniz. Diğer yayın ekibi olan Clive Tyldesley ve Andy Townsend ikilisi, turnuva maçlarına eşlik edecek. İsterseniz ayarlardan yayın ekibine müdahale edebileceksiniz, böylece maçlarda istediğiniz yorumcu bulunacak.

Ex Call Of Duty Yapımcılarının Yeni Oyunu Bulanık


Onları hepimiz tanıyoruz; Vince Zampella ve Jason West. Bu iki, zamanında EA'in bünyesindeki stüdyolarını terk edip, Infinity Ward'u kurarak Call of Duty serisiyle görülmemiş başarılara imza attılar. Kaderin cilvesine bakın ki, EA'den ayrılan bu ikili, günün birinde yine EA ile iş birliğine girdi.

Olaylı Infinity Ward ayrılığının ardından Jason West ve Vince Zampella, Respawn Entertainment'ı kurarak yeni çalışmalara başlamıştı. Oyuna dair bir bilgi henüz yok, ancak oyunun FPS olacağı ve bilim kurgu öğeleri içereceği biliniyor. Hatta West ve Zampella ikilisi, "sınırları yeniden belirleyecek bir oyun yapacağız" diyorlardı.

Respawn Entertainment'ın sitesi yayın hayatına başladı. Sitede yer alan bir adet bulanık resim ise, muhtemelen geliştirilen ilk oyuna ait. Net görüntüleri ve bilgileri ise, merakla bekliyoruz.