Oyunkolik sayı 10

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
455
Bulletstorm Satışları Hiç İç Açıcı Değil
Epic Games'in büyük vaatlerle çıkardığı Bullestorm için firmanın beklentileri maalesef karşılanmadı. Oyun satış konusunda Epic'i büyük bir hâyâl kırıklığına uğrattı. Halbuki oyunun Metacritic skorları ise Xbox 360 için 100 üzerinden 84, PS3 için ise 100 üzerinden 83 olmasına rağmen kafalarda "Neden?" sorusu oluştu.

Bulletstorm için tanıtım kampanyaları dahilinde Call of Duty'ye bile göndermelerde bulunan Epic, durumdan hiç memnun olmasa gerek. Oyunun platforma göre oyun satışlarında ise son durum şöyle:

PS3 - 201,780

Xbox 360 - 743,215

Xbox 360 satışlarının PS3 sürümünü neredeyse dörde katladığı görülüyor.

Battlefield 3'te 10 Co-op harita olacak
Oyun dünyasının ünlü dergilerinden PSM3, Battlefield 3 hakkında yeni bilgiler verdi. Bu bilgilerden birisi ise Battlefield 3'te 10 co-op haritanın olacağıydı.

Patrick Bach tarafından açıklanan haritaların sayısının yeterli olup olmadığına siz karar verin. Oyun modlarının sayısı bakımından sorun yaşamayacağımızı düşündüğümüz Battlefield 3'te yeterli sayıda harita olacağı konusunda da DICE'e güveniyoruz.

Fifa 12'ye Yeni Video Yayınlandı

EA Sports'un FIFA 12'nin seriye ekleyeceği yeni özellikler için ayrı ayrı videolar yayımlamasına artık alıştık.Şimdi de "Aerial Threat" adı altında, geliştirilen yapay zeka sayesinde CPU kontrolündeki oyuncuların nasıl daha iyi tercihler yapacaklarını ve bunun hava toplarına olan etkisini anlatan bir video daha resmi siteden yayımlandı. İşte FIFA 12 ve hava topları videosu...

GTA IV'ün bu modu size GTA V'i unutturacak

2008 yılında piyasaya sürülmüş olsa da hala grafikleriyle gönüllerimizde ayrı bir yeri olan oyunlardandır Grand Theft Auto IV. Fakat tabii ki oyuncular yeni bir GTA'yı bekliyorlar haliyle. Eh bu demek değil ki GTA IV üzerinde yapılan modlama çalışmalarının ardı arkası kesilecek.

GTA IV için yapılan en önemli çalışmalardan biri olan ve ENB grafik modu olarak tanıtılan bu modun haberini daha önce yapmıştık ama en son halini gördüğünüzde, eğer iyi bir PC sahibiyseniz, muhtemelen oyunu tekrar bilgisayarınıza kuracak ve bu modu yükleyerek GTA IV'ü bambaşka bir görünümle oynamak isteyeceksiniz.

İşte ENB grafik modu yeni tanıtım videosu:

Not: Dün bi arkadaşımızdan daha fazla haber yayınlar mısın demişti ama bugün yayınlayamadık çünkü oyunlar hakkında pek fazla haber çıkmadı kusura bakmasın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel olmuş her zaman ki gibi...

Birde İşte ENB grafik modu yeni tanıtım videosu: Yazan yerde video link olarak görülmüş ama sanırım o sorun olmuş.Bende biraz uğraştım aam video gözükmüyor onu görmezden gelebiliriz...

GTA videosunu görünce oyunu yeniden yüklemek geldi içimden

10.sayıya yakışır sayıda haber çıkmamış şansa
Videoları konu içinden izlenir şekilde yaparsan daha iyi olur

Teşekkürler güzel yorumun için.Senin verdiğin linkde benim verdiğim linkde aynı ama yinede teşekkürler

Videoları nasıl izlenir yapıyoruz ki bana anlatabilir misin?Ayrıca güzel yorumlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese güzel yorumları için çok çok teşekkür ederim
Ayrıca admine video olayını anlattığı için teşekkür ediyorum

Güzel olmus, herzamanki gibi.. ellerine saglik.

Teşekkürler güzel yorumun için.Ayrıca videolar görünür olarak düzeltildi

10. sayı hayırlı olsun nice 10'lara... Güzel olmuş ama haber sayısı biraz az yine... Yine de tebrikler, şahsen bütün haberler ilgimi çekti sağol

Sağolasın Osmanaslan bende farkettim az olduğunu ama gerçekten pek haber yoktu kusura bakma