Lafı değiştirme, sen 50 gösteriyorsun diyorduk.Aaa iyi görünüyorsun hele sakalsız halin tam avukat tipi var
Lafı değiştirme, sen 50 gösteriyorsun diyorduk.Aaa iyi görünüyorsun hele sakalsız halin tam avukat tipi var
Hahha Aaa hayır ben u fak gözüküyor um Kırgın Kızlar gibiLafı değiştirme, sen 50 gösteriyorsun diyorduk.
Tabi canım tabi, avut kendini Çiğdem teyze.Hahha Aaa hayır ben u fak gözüküyor um Kırgın Kızlar gibiSen büyük gösteriyon
Aaa şu elimdeki neskafeyi boca ettirme kafanaTabi canım tabi, avut kendini Çiğdem teyze.
Tebrim ederim hiçbirşey olmasa bile ileri de en azından ortamları görmüş olursun, başarılarının devamını diliyorum
Arkadaki yarım yüzlü benim ablaSahnenin uzaktan çekiminde de kendimi gördüm ama arkalardayım o yüzden bunu atayım dedim
Diğer merak edenler de vardı etiketleyebilir misin ablacım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederimTebrim ederim hiçbirşey olmasa bile ileri de en azından ortamları görmüş olursun, başarılarının devamını diliyorum
Teşekkür ederimTEBRİK EDERİM,YOLUN AÇIK OLSUN
Şimdi insan iyiye de kötüyede kendini hazırlamalı ki sonradan yıkılmasınTeşekkür ederimDediğin gibi en azından ortamları görmüş oldum ama hiçbir şey olmasa kısmını hayal bile edemiyorum
Teşekkür ederim
İnşallahŞimdi insan iyiye de kötüyede kendini hazırlamalı ki sonradan yıkılmasınBende senin iyi yerlere gelmeni isterim ki inşallah da öyle olur
Arkadaki yarım yüzlü benim ablaSahnenin uzaktan çekiminde de kendimi gördüm ama arkalardayım o yüzden bunu atayım dedim
Diğer merak edenler de vardı etiketleyebilir misin ablacım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah ablacım inşallahAyy sonunda oynadınmı çok sevindim daha iyileri olur inşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?