- Reaksiyon puanı
- 1,897
- Puanı
- 205
OhoooMasumlugun kurbanı oldu
Yok yok gözümü açtın benim. Artık masumluğun kurbanı olmam. Hiçbir yönetmenden korkmuyorum.
OhoooMasumlugun kurbanı oldu
iyi bir ajans ile parlaman çokta zor değilTeşekkürler kankacım
Dürüst olmak gerekirse ben de uykuya bayılan bir insanım, yani bıraksan akşama kadar uyuyabilirimama sonuçta hayallerimiz için bir şeyler feda etmek gerekir. Ben de eğer hayallerime ulaşırsam uykumu çok rahat feda edebilirim. Kesinlikle vazgeçmeyeceğim, sonuna kadar devam!
Öncelikle mesajın için teşekkür ederimÜniversitede konservatuvar bölümünü okuyamayacağım ama üniversite yıllarında Müjdat Gezen'inki gibi tiyatro kurslarına gitmeyi düşünüyorum. Daha büyük avantajım olacağı konusunda hemfikiriz. Ama şu an bu kurslara da gitme durumum yok, bu sene üniversite sınavım olduğu için. O yüzden ben de ajanslarda şansımı deneyeyim diyorum. Family Ajans'ın güvenilir olduğunu düşünüyorsun, değil mi?
Bildiğim kadarıyla her ajans ilk kayıt için bir miktar ücret alıyor zaten.
Malesef tipim iyi değil yaYani ben en azından kendimi beğenmiyorum. Mankenlik falan hayatta vermezler bana
Instagram'dan filan bulmak.. Ne bileyim çok güvenilir gelmiyor bana açıkçası17'yim ama ailem arkamdalar sağ olsunlar
Hiç öyle viral çekmek gibi şeyler aklıma gelmez ya. Yaratıcı bir insan değilim malesef
Çok teşekkür ederimYani sonuçta her işe başlarken azcık bir torpil gerekir. Bu ajans işi de öyle bence. Torpilin yoksa zorlanırsın. Ama uğraşmaya devam edeceğim
Haklısın konservatuvar konusunda. Ama malesef konservatuvar okuma şansım yok. Başka bir bölüm okurken bilinen tiyatro okullarına (Müjdat Gezen vs.) katılıp şansımı orada denemek istiyorum.
@yigit_00 ne yaptın yiğit bir ajans bulabildinmi 😉
iyi bir ajans ile parlaman çokta zor değilyeterki peşinden koş birşeyler yap , gerisi gelir, birde en büyük hayalim diyorsun haa bide işin ucunda ünlü olup iyi para kazanmakta var
Merak edip sorduğun için teşekkürler ablaHem buradan gelen önerilerle hem de kendi araştırmalarımla 7 ajanslık bir liste yaptım. 3 tanesine bugün başvurdum bakalım, inşallah ararlar
Ya ağzından bal damlıyor biliyor musunİnşallah bu saydıklarının hepsi olur valla
İnşallah olur ama bizleri unutmaMerak edip sorduğun için teşekkürler ablaHem buradan gelen önerilerle hem de kendi araştırmalarımla 7 ajanslık bir liste yaptım. 3 tanesine bugün başvurdum bakalım, inşallah ararlar
Ya ağzından bal damlıyor biliyor musunİnşallah bu saydıklarının hepsi olur valla
Ah ne demek bu hayalinin gerçekleşmesini çok istiyorum inşallah hayırlısı olsun bakalım
İnşallah olur ama bizleri unutmaArada gir selamını ver yeter
Umarım olur cidden hayal kırıklığıyla sonlanmaz inşallahAma asla pes etme koş peşinden
İkinize de güzel dilekleriniz için teşekkür ederim yaBu arada Mayadroom ve Family bugün aradılar, ikisinden birine karar verip kayıt yaptıracağım inşallah bakalım
Ne demek ya aa çok güzel bir haber bu hadi inşallah birşey diyim mi az önce forumda konulara bakarken gözüm konuna takıldı içimden dedim ki acaba yiğitin başvurduğu ajanslardan haber aldımı diye düşünüyordum bende sen cevap yazdın
Ya aslında konuyu açarken biraz tedirgindim, insanları rahatsız etmek konusunda. Ama çok güzel tepkiler verdiniz. Sen de mesela aklına gelince merak etmişsin. Birileri tarafından önemsenip merak edildiğini hissetmek çok güzel bir his. Tekrardan teşekkür ederim
Ben şahsen kendi adıma hiç rahatsız olmam yardım edebilceğim birşey olursa elimden geleni yaparım birine önemsersem sonuna kadar önemser sorarım buda senin çok istediğin birşey olduğu için ekstra önem taşır benim için ve merak eder sorarım
Bir teşekkür daha etmem gerek ama çok fazla ettim artık
Tebrikler.Hayallerimi gerçekleştirdim!! Sizinle burada mutluluğumu paylaşmak istedim. Yarın Vatanım Sensin’de rol almak için çağırıldım [emoji56][emoji56]
@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113 @takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA! @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--- @DiziTutkunu @GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At@Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolass9900 @baranelif @Thequeer @batuhankaralar @umuttanyel
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TeşekkürlerTebrikler.
Etiket bildirimi gelmedi.
Ablacım daha ilk işim olduğu için figüranım ya@yigit_00 tebrik ederim canım benim rol ne peki
@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113@takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi@mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA!@Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--@DiziTutkunu @GAY1i@Titanium @Tzira @38AhmetKK şey @GunesinOglu@Mr.At@Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolass9900 @baranelif @batuhankaralar @umuttanyel
Hayırlı olsun sevindim senin adına.Ablacım daha ilk işim olduğu için figüranım ya
Benim de emeklerim vardır herhalse çok küçük de olsa?Hayallerimi gerçekleştirdim!! Sizinle burada mutluluğumu paylaşmak istedim. Yarın Vatanım Sensin’de rol almak için çağırıldım [emoji56][emoji56]
@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113 @takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA! @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--- @DiziTutkunu @GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At@Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolass9900 @baranelif @Thequeer @batuhankaralar @umuttanyel
Ablacım daha ilk işim olduğu için figüranım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?