Oyunculuk Ajansları

iyi bir ajans ile parlaman çokta zor değil
yeterki peşinden koş birşeyler yap , gerisi gelir, birde en büyük hayalim diyorsun haa bide işin ucunda ünlü olup iyi para kazanmakta var

@yigit_00 ne yaptın yiğit bir ajans bulabildinmi 😉

Merak edip sorduğun için teşekkürler abla
Hem buradan gelen önerilerle hem de kendi araştırmalarımla 7 ajanslık bir liste yaptım. 3 tanesine bugün başvurdum bakalım, inşallah ararlar

iyi bir ajans ile parlaman çokta zor değil
yeterki peşinden koş birşeyler yap , gerisi gelir, birde en büyük hayalim diyorsun haa bide işin ucunda ünlü olup iyi para kazanmakta var

Ya ağzından bal damlıyor biliyor musun
İnşallah bu saydıklarının hepsi olur valla

Ah ne demek bu hayalinin gerçekleşmesini çok istiyorum inşallah hayırlısı olsun bakalım

İnşallah olur ama bizleri unutma
Arada gir selamını ver yeter

Umarım olur cidden hayal kırıklığıyla sonlanmaz inşallah
Ama asla pes etme koş peşinden

Ah ne demek bu hayalinin gerçekleşmesini çok istiyorum inşallah hayırlısı olsun bakalım

İnşallah olur ama bizleri unutma
Arada gir selamını ver yeter

Umarım olur cidden hayal kırıklığıyla sonlanmaz inşallah
Ama asla pes etme koş peşinden

İkinize de güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ya
Bu arada Mayadroom ve Family bugün aradılar, ikisinden birine karar verip kayıt yaptıracağım inşallah bakalım

İkinize de güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ya
Bu arada Mayadroom ve Family bugün aradılar, ikisinden birine karar verip kayıt yaptıracağım inşallah bakalım

Ne demek ya aa çok güzel bir haber bu hadi inşallah birşey diyim mi az önce forumda konulara bakarken gözüm konuna takıldı içimden dedim ki acaba yiğitin başvurduğu ajanslardan haber aldımı diye düşünüyordum bende sen cevap yazdın

Ya aslında konuyu açarken biraz tedirgindim, insanları rahatsız etmek konusunda. Ama çok güzel tepkiler verdiniz. Sen de mesela aklına gelince merak etmişsin. Birileri tarafından önemsenip merak edildiğini hissetmek çok güzel bir his. Tekrardan teşekkür ederim

Ben şahsen kendi adıma hiç rahatsız olmam yardım edebilceğim birşey olursa elimden geleni yaparım birine önemsersem sonuna kadar önemser sorarım buda senin çok istediğin birşey olduğu için ekstra önem taşır benim için ve merak eder sorarım

Bir teşekkür daha etmem gerek ama çok fazla ettim artık