Oyunculuk Ajansları

bu family ajans ücretli sanırım bir arkadaşım vardı benim öyle diyordu tam hatırlamıyorum, sen peki?

Aslında tipin gerçekten iyiyse Gaye Sökmen'e gidebilirsin
Sadece ounculuk değil, mankenlik işi bile bulursun
(sakın iç çamaşırlı işleri kabul etme
)

Küçük ajanslar zaten intagramda filan bulunabiliyor. Hee paranı kaptırırsın o ayrı. 18den küçüksen vasisini de ikna etmelisin.

Ajans'a uye olacağına instagramda küçük viraller çekebiliyorsan çek.Zaten şöhret kapıları açılır

bu konuda bilgim yok ama bu oyunculuk ajansları alımları zormuş sanırım o şekilde duymuştum ancak hedefin bulunuyorsa tabiki uğraşabilirsin umarım istediğin olur

Bol şans kanka ama bilgim yok malesef ki.

Teşekkürler kankacım

Dürüst olmak gerekirse ben de uykuya bayılan bir insanım, yani bıraksan akşama kadar uyuyabilirim
ama sonuçta hayallerimiz için bir şeyler feda etmek gerekir. Ben de eğer hayallerime ulaşırsam uykumu çok rahat feda edebilirim. Kesinlikle vazgeçmeyeceğim, sonuna kadar devam!

Öncelikle mesajın için teşekkür ederim
Üniversitede konservatuvar bölümünü okuyamayacağım ama üniversite yıllarında Müjdat Gezen'inki gibi tiyatro kurslarına gitmeyi düşünüyorum. Daha büyük avantajım olacağı konusunda hemfikiriz. Ama şu an bu kurslara da gitme durumum yok, bu sene üniversite sınavım olduğu için. O yüzden ben de ajanslarda şansımı deneyeyim diyorum. Family Ajans'ın güvenilir olduğunu düşünüyorsun, değil mi?

bu family ajans ücretli sanırım bir arkadaşım vardı benim öyle diyordu tam hatırlamıyorum, sen peki?

Bildiğim kadarıyla her ajans ilk kayıt için bir miktar ücret alıyor zaten.

Malesef tipim iyi değil ya
Yani ben en azından kendimi beğenmiyorum. Mankenlik falan hayatta vermezler bana

Instagram'dan filan bulmak.. Ne bileyim çok güvenilir gelmiyor bana açıkçası
17'yim ama ailem arkamdalar sağ olsunlar

Hiç öyle viral çekmek gibi şeyler aklıma gelmez ya. Yaratıcı bir insan değilim malesef

bu konuda bilgim yok ama bu oyunculuk ajansları alımları zormuş sanırım o şekilde duymuştum ancak hedefin bulunuyorsa tabiki uğraşabilirsin umarım istediğin olur

Çok teşekkür ederim
Yani sonuçta her işe başlarken azcık bir torpil gerekir. Bu ajans işi de öyle bence. Torpilin yoksa zorlanırsın. Ama uğraşmaya devam edeceğim

Üniversitede konservatuvar, oyunculuk okursan eğer şansın daha yüksek olur. Şahsen ben ajans sahibi olsam öncelikle tiyatro geçmişi olanları, okulunu okumuş olanları alırdım.

Haklısın konservatuvar konusunda. Ama malesef konservatuvar okuma şansım yok. Başka bir bölüm okurken bilinen tiyatro okullarına (Müjdat Gezen vs.) katılıp şansımı orada denemek istiyorum.

Mayadroom ve Gaye Sökmen'e kaydolabilirsin bunlar dışında pek çok ajans başka ajansa bağlı olarak çalışıyor
Ayrıca üniversitede GSF seçersen bu da sana büyük bir artı olur

Eğlencesine mi katılmak istiyorsun? Keşke izdivaçlar kaldırılmasaydı. En azından 18 olunca aday olurdun
Olmazsa studyoda konuk seyirci olup laf atardın locaya

Mayadroom ve Gaye Sökmen'e kaydolabilirsin bunlar dışında pek çok ajans başka ajansa bağlı olarak çalışıyor
Ayrıca üniversitede GSF seçersen bu da sana büyük bir artı olur

Mayadroom ve Gaye Sökmen.. Ekliyorum listeye teşekkür ederim
GSF'nin ne olduğunu sorsam çok mu cahil gözükürüm?

Eğlencesine mi katılmak istiyorsun? Keşke izdivaçlar kaldırılmasaydı. En azından 18 olunca aday olurdun
Olmazsa studyoda konuk seyirci olup laf atardın locaya

Yok yav ne eğlencesi
Yapmak istediğim meslek bu zaten
Hangi sözümden çıkardın ki onu

EE tipim güzel dedin, viral yapamam dedin. Ne sorsam olumsuz geldin
Heralde eğlencesine yapmak istiyor sandım
Ajanslar hani ön eleme yapmak için bi kaç deneme yapıorlar. Sen de bize mi yapsan

EE tipim güzel dedin, viral yapamam dedin. Ne sorsam olumsuz geldin
Heralde eğlencesine yapmak istiyor sandım
Ajanslar hani ön eleme yapmak için bi kaç deneme yapıorlar. Sen de bize mi yapsan
Ee o söylediklerini yapabilsem çoktan ünlüydüm ama zaten
Olabilir, ne zaman başlıyoruz deneme işine

Ee o söylediklerini yapabilsem çoktan ünlüydüm ama zaten
Olabilir, ne zaman başlıyoruz deneme işine
Modun iyi oldugunda başlayalım. Şimdi desem kasılırsın, çekinirsin, utanırsın
(gerçekten de yapcan mı
Şakalaşiyoruz haa
)

Şahika Tekand, Black Listt, Nimet Atasoy, Tümay Özokur, Asiye Kocaman ajansları ilk aklıma gelenler. Buralara kaydolanlar alıp yürüyor diye biliyorum ama tabii ayrıntısı hakkında çok da fikrim yok maalesef.

Kötü yönetmenlerin eline düşme
Bak en son kuşların yönetmeni naparken noldu

Adamcağız bir şey yapmadı ki, psikopat bir figüran öldürdü adamı
Şaka bir yana Allah korusun yav

Şahika Tekand, Black Listt, Nimet Atasoy, Tümay Özokur, Asiye Kocaman ajansları ilk aklıma gelenler. Buralara kaydolanlar alıp yürüyor diye biliyorum ama tabii ayrıntısı hakkında çok da fikrim yok maalesef.

Hemen listeye ekliyorum çok teşekkür ederim

Adamcağız bir şey yapmadı ki, psikopat bir figüran öldürdü adamı
Şaka bir yana Allah korusun yav

Hemen listeye ekliyorum çok teşekkür ederim
İfade de şey demiş "istediği herşeyi yaptım"
Bir figuranı niye çağirir yönetmen
ortalık kötü, sağlam tutun

İfade de şey demiş "istediği herşeyi yaptım"
Bir figuranı niye çağirir yönetmen
ortalık kötü, sağlam tutun

Owowwowow anlatmak istediğin şeyi yeni anladım
Ne kadar saf ve masumum yav