Oyuncular Neden Muhteşem Yüzyıl'ı Seçiyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
Bir dizi düşünün, senaryosu baştan belli olsun. Seyirci bütün hikayeyi baştan sona bilsin. Ama yine de izlemeye devam etsin. İşte Muhteşem Yüzyıl böyle bir dizi. Dizinin özellikle yurt dışında bu denli ilgi ile izlenmesini de anlayabilirim. Nede olsa yaban topraklarında bize ait Osmanlı tarihimiz ile çokda haşır neşir değiller.Cariyeler, Sultanlar ve diğer devlet adamları ile ilgili bu kadar ayrıntılı bilgiden yoksundular.Oysa ki Muhteşem Yüzyıl dizisi, tarihin tozlu sayfalarında sıkışmış kalmış bu karakterleri, kanlı canlı hale çevirdi. Pargalı'nın Kanuni'nin emri ile öldürülmesi; yine aynı şekilde Şehzade Mustafa'nın ölümü ve daha bir çok önemli tarihi olayları izleyeceğimizi biliyoruz. Buna rağmen büyük bir heyecan içinde ekran karşısına geçip Muhteşem Yüzyıl'a odaklanmaya devam ediyoruz.3. sezonuna giren Muhteşem Yüzyıl, yine muhteşem ötesi bir kadro zenginliğine kavuştu. Geçen Sezon da dizide yer alan ve sezon sonuna kadar diziden ayrılanların isimlerine bir bakalım:Burak Özçivit, Sema Keçik, Nebahat Çehre, Ezgi Eyüboğlu, Melike İpek Yalova, Seçkin Özdemir, Engin Günaydım, Tansel Öngel, Saadet Işıl Aksoy, Melissa Sözen ve Bergüzar Korel. Şu isimleri hangi dizide bir araya getirebilirsiniz?Yeni sezonda kadroya dahil olan isimlere bakalım. Cansu Dere, Pelin Karahan, Tuncel Kurtiz ve Ozan Güven. Başlangıç için gerçekten heyecan veren bir tablo. Ki bu kadronun zamanla daha genişleyip sürpriz isimlerin diziye dahil olabileceğini de kestiriyoruz.Örneğin kaç zamandır basına konu Brad Pitt olayının gerçekleşmesi, bana şu noktadan sonra gerçek dışı gelmiyor. Brad Pitt'de oynar, Julia Roberts'da ve hatta istenirse Jeniffer Lopez bile… Çünkü Muhteşem Yüzyıl, sadece bir dizi olmaktan çıkıp, oyuncuların referanslarında önemli bir prestij işi olarak anılmaya başladı.Şunu açık ve net söyleyebilirim ki… 50 yıl sonra bile… bu yıllardan kalan… hala zevkle ve merakla izlenecek dizi olmayı başaracaktır. Yani bir nevi televizyon tarihininden önemli bir mirası gibi… Kim bu mirasın bir parçası olmak istemez ki…?http://www.***/wp-content/uploads//2012/07/sudan-bıkmış-balıklar-wallpaper2-300x169.jpg
Sudan Bıkmış Balıklar'ın Akıbeti Ne Olacak?
Geçen hafta içinde gayrı resmi olarak anılan SBT reyting verilerine bir baktım. Sudan Bıkmış Balıklar dizisinin ciddi bir şekilde kan kaybına uğradığını gördüm. Dizi Totalde 12., Ab'de ise 11. olmuş. İşin kötü yanı her iki kategoride de %10 barajını geçememiş. Bu gerçekten kötüye işaret.Star, atılımları ile şu sıralar adından fazlasıyla söz ettiriyor. Yapımcılar Star'a Program ve dizi yapma yarışında. Ama mevcut dizilerin ve programların kanalda ki konumunu korumları, bu oranda da riske girmiş oluyor. Star kısa sürede ortalama bir başarı ile tatmin olacak gibi de görünmüyor. Çünkü yapmış olduğu atılımlar 2. liğe demir atmak için değil, zirveye çıkmak için. Bu Noktada Sudan Bıkmış Balıklar'ın akıbeti gerçekten düşündürcü. Büyük olasılıkla Star, yeni reyting sistemine bakıp kararını verecek. Ama diziyi şu an için mimlemiş de olabilir… Şayet dizi bundan sonra yayınlanacak bir kaç bölüm içersinde toparlanma yaşamaz ise acı son yakındır diyorum.
Volkan TÜRKCAN

abartmış muhteşem tarihi yanlış anlatan kötü bi dizi oyuncu kadrosu iyi olsa bile fayda etmez düşecek bu yıl

doğru söylemiş muhteşem yüzyılda oynamak bir prestijdir

bu yıl guclene kadrosuyla ıyıce yukselecek ozetı kuzeyı hertürlü gececek dahada artacak zaten bellı dızı sosyal medyada medyalojıde sadecd fragmanla zirveyı aldı kımse kusura bakmaın ab ve totalde kuzeyı ıkı katlıcak