@destere i Ne Erkekler istiyor nede kadın olarak ben istiyorumHahaha yok belki @xBUGRAx’e göz dikebilirim.
@destere i Ne Erkekler istiyor nede kadın olarak ben istiyorumHahaha yok belki @xBUGRAx’e göz dikebilirim.
Teşekkürler bu gece okuduğun için.Emeğine sağlık @mrt-06 güzel olmuş yine.
@denizz19 fragman öpücüğünü kondurmuş
Buğra'ya yazık olduBakalım kurtulmayı becerecek mi.
@destere nin kilo espirisi ve kilosunun ona kazanç sağlaması güldürdübukadar ince detayı nasıl düşünüyorsun?
Aserat'ı daha tam çözemedim, onunda hikayesini yakın zamanda öğrenecek gibiyiz.
Destere'nin başına bakalım bir sonraki bölüm ne gelecek.
pazar günün ki fragmanı sabırsızlıkla bekliyorum
yorumumu da yaptığıma göre artık uyku zamanı, iş beni bekler, iyi geceler
Destere'nin sonunu iyi görmüyorum.4.Bölüm de neler olacak bakalım @mrt-06
@destere @sokak sanati nin şeyini görmüştü giyinirken@sokak sanati @destere nin odasına giriyor son sahnede ,bakalım yeni bölüm de ,destereyi nasıl ikna edecek,ya da edebilecekmi
Teşekkürler Denizim.Emeğine sağlık @mrt-06 güzel olmuş yine çok etkin bir halde değilimArtık şu gerdek olsa da kurtulsak
Oğlan yeni bir tehrike atlattı sakın gebertme ayollDestere'nin sonunu iyi görmüyorum.
Öyle bir tanımladın ki acıdım valla.Oğlan yeni bir tehrike atlattı sakın gebertme ayoll
Kendi dünyasın da , zararsız yaşıyor .Zaten kendisi bir dünya olmuş göbeği ileYavaş yavaş öyle etrafın da dönmeye çalışıyor işte gariban
Hhaha kalemin de bir takım değişikliğe gitmene faydası olur inşÖyle bir tanımladın ki acıdım valla.
Bakarız.Hhaha kalemin de bir takım değişikliğe gitmene faydası olur inş
Bu ayın 30 unda gelecek gibi hissediyorumBakarız.
Geçen ay da öyle diyorduk gelmedi.Bu ayın 30 unda gelecek gibi hissediyorum
Ekim 30 gelmiş bence 1 ay gecikmeli olarak 30 Kasım gecesi burda olacak @Harunnn60 yüreğine inecek
Belki 1 ay geçikmeli olarak gelecektirGeçen ay da öyle diyorduk gelmedi.
Hadi inşallah.Belki 1 ay geçikmeli olarak gelecektirYani Kasımın son günü yada son gecesi gelme ihtimali yüksek
Öldüyse de mezar dan çıkaracaz nerdeyse oğlanı tövbe tövbeHadi inşallah.
Bir tane fake hesap açalım aynı nickte, onu taklit edip yazarım en azından özlemin diner.Öldüyse de mezar dan çıkaracaz nerdeyse oğlanı tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?